| Lepodar | |
| Wysłana - 15 czerwca 2011 o 17:58 |
|
| Wysłana - 15 czerwca 2011 o 19:08 |
witam wszystkich imprezowiczów,ciesze się że miałem okazje was poznać.My wróciliśmy dopiero dzisiaj ale juz całkiem na sucho:)) |
| Bogda | |
| Wysłana - 15 czerwca 2011 o 23:02 |
No to Gregor niezłą traskę obróciliście , tyle dni :)) Teraz faktycznie pogoda Wam się udała . Fajnie że mieliście czas wpaść i odwiedzić nas wariatów , aczkolwiek w sobotę juz spokojniejszych hehehe |
| Wysłana - 16 czerwca 2011 o 21:47 |
Gregor nam też było miło poznać was ............ |
| Wysłana - 17 czerwca 2011 o 6:14 |
Leoo dzięki za linka ze zdjęciami.......... |
| Lepodar | |
| Wysłana - 17 czerwca 2011 o 8:28 |
no i już tak na zakończenie wątku, melduję, że wszyscy, którzy wpłacili na SUF-a, a nie dojechali, otrzymali zwrot pieniążków. Jeszcze raz dziękuję, za to że byliście i za to że jesteście tacy, jacy jesteście :) |
| Ra | |
| Wysłana - 17 czerwca 2011 o 8:44 |
a ja tez dziękuję, i cieszę sie że jest nas coraz więcej i więcej i mam nadzieje, ze na IV SUF-ie będzie równie zafajniście :D
Kocham Was :)
p.s.
ale poleciało miodziem hiihihihi ;)
|
| Miron | |
| Wysłana - 17 czerwca 2011 o 8:52 |
dzień bez wazeliny do dzień zmarnowany a bez zjeby to zjebany ;)))) |
| Wysłana - 17 czerwca 2011 o 11:02 |
Ra napisał(a):
a ja tez dziękuję, i cieszę sie że jest nas coraz więcej i więcej i mam nadzieje, ze na IV SUF-ie będzie równie zafajniście :D
Kocham Was :)
p.s.
ale poleciało miodziem hiihihihi ;)
Ale na następnym SUF-ie zapowiadam że bede mistrzem gry, czyli bede rozpoczynac zawody bo dalej nie widziałem biegu z tamponami ..... co wy na to |
| Wysłana - 17 czerwca 2011 o 14:39 |
no jak to nie było?? żmija zawaliłaś sprawę, zużyłaś wszystkie tampony?? :)))) |
| Yasny | |
| Wysłana - 17 czerwca 2011 o 15:23 |
Lepodar napisał(a):
no i już tak na zakończenie wątku, melduję, że wszyscy, którzy wpłacili na SUF-a, a nie dojechali, otrzymali zwrot pieniążków. Jeszcze raz dziękuję, za to że byliście i za to że jesteście tacy, jacy jesteście :)
Leo,masz na myśli kogoś konkretnego??? Zboczusiu.... ;) |
| Lepodar | |
| Wysłana - 17 czerwca 2011 o 16:06 |
Jacuś!!! ciiiiiiii (szatan nie facet!!!!!!!) :))))) |
| Wysłana - 17 czerwca 2011 o 17:03 |
Witam Was wszyskich.Obiecałam fotki juz dawno temu ale nie było czasu zeby je zgrac.
Mam nadzieje ze sie spodobaja za chwil pare dam linka :) Pozdrawiam Iwa |
| Bogda | |
| Wysłana - 17 czerwca 2011 o 18:49 |
Witam cię Iwa :))) ja czekam z utęsknieniem na Twoje foty :) dawaj dawaj , nie daj się prosić :))) |
| Yasny | |
| Wysłana - 17 czerwca 2011 o 19:13 |
Hołkowa napisał(a):
Witam Was wszyskich.Obiecałam fotki juz dawno temu ale nie było czasu zeby je zgrac.
Mam nadzieje ze sie spodobaja za chwil pare dam linka :) Pozdrawiam Iwa
Czekamy Hołkowa :))) |
| Ra | |
| Wysłana - 17 czerwca 2011 o 19:32 |
Iwko Hołkowa a ino szybciorem, te głupie miny moje dawaj :) |
| Wysłana - 18 czerwca 2011 o 23:10 |
Hołkowa napisał(a):
Mam nadzieje ze sie spodobaja za chwil pare dam linka :) Pozdrawiam Iwa
Siemasz Monia wkońcu dotarłaś |
| Wysłana - 19 czerwca 2011 o 17:48 |
Hejka .Miałam wysłac zdjatka wtedy a zgrywałam je na picass-e.Musiałam uciekac jak było 89 procent bo jechałam z Hołkiem na slub mojej przyjaciołki.Pierwsze co robię po wejsciu do domku wysyłam link.Buziaki dla Was wszystkich.Było fantastycznie Was wszystkich poznac,jestescie niesamowici.Bawiłam sie naprawde super.Od jutra zaczynam kursy na prawko A :) https://picasaweb.google.com/116587637061881646562…# |
| Bogda | |
| Wysłana - 19 czerwca 2011 o 18:33 |
Nooo :))))) Nareszcie , dzięki , zajefajne foty Iwa :) |
| Wysłana - 19 czerwca 2011 o 19:03 |
Naprawde chciałam wczesniej ale tak to jest jak sie Przyjaciólka decyduje na najwazniejsza decyzje.
Mam nadzieje ze nikt nie bedzie zły za fotki :) bo niektórych mozna nagrodzic za mine roku :)) ja sama wpadłam z takim jednym |