| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 21:49 |
ejj nooo ale są inni pozytywni , i bardzo szaleni , wiec nie przesadzajjj Bogda |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 22:04 |
mam nadzieje że następny SUF pomieści większą rzeszę omkowiczów... Ja się piszę... Chętnie was poznam :) PozDR |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 22:04 |
Kacper280 napisał(a):
wiecie moi mili , jak juz mówiłem , to było ostatni raz jak sie tak zachowywałem , następny zlot bede spokojny jak baranek.........
W kryminale Cię w końcu zamkną i się skończy (kryminalisto jeden Ty) ;) |
| Bogda | |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 22:07 |
Kacper , ja tak tylko żeby no wiesz, żeby ci pokazać jak bardzo jest fajnie że jesteś właśnie taki :)
Gagat to już niedługo, tylko rok :)
Dobrej nocki , idę w kime bo tyłek musi od jazdy odpocząć :))))
Zmieniono: 12 cze 2011, 22:13 |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 22:14 |
szwagier napisał(a):
Kacper280 napisał(a):
wiecie moi mili , jak juz mówiłem , to było ostatni raz jak sie tak zachowywałem , następny zlot bede spokojny jak baranek.........
W kryminale Cię w końcu zamkną i się skończy (kryminalisto jeden Ty) ;)
szwagier nie rób reklamy bo pozostali sie nie zdecyduja na kolejnego sufa hi hi...... |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 22:15 |
Jedyne 364 dni .... ale można już planować :)
|
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 22:17 |
a ja liczę na to że się spotkamy jak nie w Prudniku to w Pińczowie :))) |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 22:17 |
Bogda napisał(a):
Kacper , ja tak tylko żeby no wiesz, żeby ci pokazać jak bardzo jest fajnie że jesteś właśnie taki :)
Gagat to już niedługo, tylko rok :)
Dobrej nocki , idę w kime bo tyłek musi od jazdy odpocząć :))))
Zmieniono: 12 cze 2011, 22:13
jest plan aby pod koniec sezonu zrobić kolejnego ale to jak narazie jeszcze wszystko do ustalenia , i wtedy sie zobaczy ilu z was , z tych co sie teraz odgrażają ze będą , to będzie hi hi hi , a my pamiętliwe bestie jesteśmy........ |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 22:24 |
Ja na SUF kończący sezon już dziś się piszę .... A co wy na to ?
|
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 22:30 |
jeśli to we wrześniu to mi pasi, będę miał 3 tygodnie urlopu od połowy września :)) |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 22:33 |
z urlopem to nie problem ... najwyżej el-quatro załatwi sprawę.... :) |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 22:55 |
z 300 fotek skrawek- już jest parę na motokrainie. Spadam lulu. W imieniu "Austelii" jeszcze raz bardzo dziękuje za miłe przyjęcie i zaje-fajną zabawę.Na zawsze będzie pamiętać ten weekend.
Zmieniono: 12 cze 2011, 22:58 |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 23:05 |
Ja też się melduję. O 18 byłem już na chacie> Ale od powrotu do 21.30 zająłem się wymianą wydechu:) SUF mnie natchnął i nie wytrzymałem. Piłka do metalu w dłoń i poszło. Ciężko było kolektor chyba z godzinę zanim udało się uciąć. IXIL założony ok 21 odpaliłem pierwszy raz i dosłownie ciarki mnie przeszły. Gang jest rewelacyjny. |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 23:19 |
Tylko co na ten gang powiedzą policaje ;) |
| Lepodar | |
| Wysłana - 13 czerwca 2011 o 7:58 |
Dzięki Wam za atmosferę i za to jacy jesteście, czyli po prostu totalnie wyku*wistą załogą. Zaczynam już myśleć nad SUF-4 :))
Kosek!:
* 3 kg gipsu - 4 zł.
* montaż orła na motocyklu - 10 min.
* transport orła do Katowic - 5 godzin
zobaczyć szczęśliwego i wzruszonego Spaykiego - bezcenne :)
|
| Wysłana - 13 czerwca 2011 o 8:03 |
Myślę że Junior nie ma żadnego wyboru musi zostać motórzystą :))))
|
| Ra | |
| Wysłana - 13 czerwca 2011 o 8:09 |
Kacper280 napisał(a):
Moze nie taki spokojny, ale na pewno bezalkoholowy:)
Ja już nie piję ... jedno piwko, góra dwa :) |
| Ra | |
| Wysłana - 13 czerwca 2011 o 8:28 |
Wilkołak napisał(a):
z 300 fotek skrawek- już jest parę na motokrainie. Spadam lulu. W imieniu "Austelii" jeszcze raz bardzo dziękuje za miłe przyjęcie i zaje-fajną zabawę.Na zawsze będzie pamiętać ten weekend.
Australia obiecała, że będzie częściej przyjeżdżać, bo chłopaki z tęsknoty pousychają, oprócz tych dwóch, co do niej jadą z biletem w jedną stronę ;)
p.s. ja swoje fotki dodam jutro lub dzisiaj wieczorem .... padłam na twarz, ja nie wiem, skąd Wy bierzecie tyle siły :)
|
| Bogda | |
| Wysłana - 13 czerwca 2011 o 9:20 |
No ja spokojniejsza być nie mogę , te dwa piwa za całe spotkanie to musiałam wypić :)))) Ja tylko czycham na fotki , bo co prawda zrobiłam kilka a le na nich mnie nie ma hehehehe |
| Wysłana - 13 czerwca 2011 o 9:25 |
seban napisał(a):
a ja liczę na to że się spotkamy jak nie w Prudniku to w Pińczowie :)))
Seban Ty się nie wygłupiaj ja specjalnie załatwiam sobie wolne na Prudnik;)) |