| Ra | |
| Wysłana - 23 września 2010 o 14:59 |
W tym roku odbyły się dwa spotkania forumowiczów, które zakończyły się sukcesem :D
Aby większość, albo i nawet wszyscy, mogli wziąć udział w owym spotkaniu,
przedyskutowaliśmy w większym gronie :) i postanowiliśmy, rzucić propozycje o ustalenie miejsca i terminu spotkania corocznego dla MK.
A może robić co roku w innym miejscu ....??
Wrocław już zorganizował dwa spotkania (nie wypominam;))
teraz czas na Śląsk lub centralną Polskę, a może Pomorze się podejmie wyzwania ??
Propozycje spotkania na przyszły rok:
1.Turawa - http://mapa.meteor24.pl/turawa.html
2.Kościanki - http://osrodki-wypoczynkowe.meteor24.pl/koscianki.…
Czy ktoś ma może inny pomysł ??
Zmieniono: 23 wrz 2010, 15:01 |
| Lepodar | |
| Wysłana - 23 września 2010 o 17:35 |
Podpisuję się pod pomysłem dwoma rękami. Mamy dużo czasu i na pewno dogadamy się :) |
| Wysłana - 23 września 2010 o 17:41 |
Jak będzie w promieniu 200-250 km toooooooo jestem gotowy!!!!!!!!!! |
| Wysłana - 23 września 2010 o 18:14 |
Pomysł bardzo dobry. Ja też się podpisuje "obiema rencoma". Ośrodek byle tylko nie robił zdjęć pt "tych klientów tu nie obsługujemy" ;)
A swoją drogą - ja byłem parę lat wstecz nad jeziorem Głębokim k/Międzyrzecza. To bym mógł polecić.
Zmieniono: 23 wrz 2010, 18:35 |
| Lepodar | |
| Wysłana - 23 września 2010 o 19:49 |
Hej Szwagier, miejsce super, ale może idźmy na kompromis i spotkajmy się gdzieś, by szansę mieli i ze wschodu i z północy... |
| Wysłana - 23 września 2010 o 20:17 |
Jeżeli to spotkanie nie będzie ani w kwietniu ani w maju , tylko od czerwca wzwyż to jestem na 100% |
| Lepodar | |
| Wysłana - 23 września 2010 o 20:30 |
Kacper, w drugi weekend maja 2011 jesteś na zlocie Złotej Kaczki w Toszku i nie masz nic do gadania... :))) |
| Wysłana - 23 września 2010 o 20:49 |
widze ze to już ustalone ...... w tajnym głosowaniu bezemnie ,zemną na czele hi hi ..... |
| Wysłana - 23 września 2010 o 20:52 |
Lepodar napisał(a):
Hej Szwagier, miejsce super, ale może idźmy na kompromis i spotkajmy się gdzieś, by szansę mieli i ze wschodu i z północy...
Leo, ja tam prawie wszędzie pojadę. Ważne aby zasada STL (spanie, towarzystwo, literatura - najlepiej klasyczna) była zachowana ;) |
| Lepodar | |
| Wysłana - 23 września 2010 o 20:54 |
i za to Cie lubię Kacper :))) |
| Wysłana - 23 września 2010 o 21:05 |
A ja niestety ale nie wszędzie moge byc . Ale chyba nikt nie bedzie cierpiał z tego powodu :) |
| Wysłana - 23 września 2010 o 21:08 |
no Patka Leoo mówi ze nikt sie nie wywinie tak wiec i ty sie nie wywiniesz |
| Lepodar | |
| Wysłana - 23 września 2010 o 21:08 |
Patka, nie gadaj bzdur bo walnę w monitor (swój) :))) po prostu będziesz robić za kleszcza i będzie gitara :) |
| Wysłana - 23 września 2010 o 21:13 |
Leo ale jak bede robiła za kleszcza i jeszcze komus sie za mocno wbije i co bedzie , zachoruje jeszcze i co ? ehehe
Powiedziałm i mnie skarcili ehehe :D |
| Lepodar | |
| Wysłana - 23 września 2010 o 21:15 |
No, i to mi się podoba :) |
| Wysłana - 23 września 2010 o 22:50 |
no ja też jestem za ale jak zresztą wiecie w mojej robocie ciężko o urlop więc mogę nie dojechać ale jeśli tylko będę wtedy w kraju to się stawię.. |
| Bogda | |
| Wysłana - 23 września 2010 o 23:00 |
Lepodar napisał(a):
Hej Szwagier, miejsce super, ale może idźmy na kompromis i spotkajmy się gdzieś, by szansę mieli i ze wschodu i z północy...
A południe to co ???? |
| Wysłana - 24 września 2010 o 6:58 |
Na południu mieliśmy już spotkanie , teraz kolej na innych....... |
| Ra | |
| Wysłana - 24 września 2010 o 8:25 |
Jak zwykle gadanie o niczym ;P
Macie rzucać propozycje .....
szwagier napisał(a):
A swoją drogą - ja byłem parę lat wstecz nad jeziorem Głębokim k/Międzyrzecza. To bym mógł polecić.
propozycja fajna, ale fakt dla środkowej polski i wschodniej ciut daleko.
Ale jeżeli środkowa polska, wschodnia i północna nie będą się udzielać, to pójdziemy na łatwiznę .... ;P
Ja proponuje spotkanie nad jeziorem Jeziorskim , lub miejscowość Sulejów
zna może ktoś te miejsca ??
|
| Lepodar | |
| Wysłana - 24 września 2010 o 8:32 |
Sulejów może być :)
http://www.osirvictoria.oit.pl/
Ru tu nie trzeba znać miejsca, jak się spotkamy to miejsce nie jest najważniejsze. Podzwonimy, byle nas chcieli i żeby był jakiś węzeł sanitarny i sklep w pobliżu, o resztę zadbamy sami, oczywiście ja ze Spike oo sprawy kulturalno - oświatowe :))
Zmieniono: 24 wrz 2010, 8:40 |