| Yasny | |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 19:28 |
Wszystko co zechcecie :)
|
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 19:50 |
No i my też już szczęśliwie dotarliśmy do domku :)) Byliście super, dzięki za to wspaniałe spotkanie :) |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 19:52 |
Melduję się. Dzięki za wspaniałe chwile. Już nie mogę się doczekać następnych wyjazdów z WAMI( jak mnie z sobą zabierzecie);))Zdjęcia jutro. |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 19:54 |
Kosek Pamiątka z SUF-a wisi juz przy ramie na ścianie..... |
| Ra | |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 20:34 |
Jjacek napisał(a):
wszystko ?? ;>
Wilkołak napisał(a):
Melduję się. Dzięki za wspaniałe chwile. Już nie mogę się doczekać następnych wyjazdów z WAMI( jak mnie z sobą zabierzecie);))Zdjęcia jutro.
Wiki jestes super prowadzącą, nawet lepszą od Sławo (bez urazy) :)
masz już to wpisane w życiorys :))) ale pamiętaj, przed punktem docelowym ja wyprzedzam wszystkich ;) |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 20:39 |
Ra napisał(a):
Jjacek napisał(a):
wszystko ?? ;>
Wilkołak napisał(a):
Melduję się. Dzięki za wspaniałe chwile. Już nie mogę się doczekać następnych wyjazdów z WAMI( jak mnie z sobą zabierzecie);))Zdjęcia jutro.
Wiki jestes super prowadzącą, nawet lepszą od Sławo (bez urazy) :)
masz już to wpisane w życiorys :))) ale pamiętaj, przed punktem docelowym ja wyprzedzam wszystkich ;)
A ja ciebie gonie i łapie za kitke |
| Ra | |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 20:40 |
Kosek napisał(a):
No i my też już szczęśliwie dotarliśmy do domku :)) Byliście super, dzięki za to wspaniałe spotkanie :)
Kosek powaliłeś mnie na kolana ... zaje.... grasz na bębnach i gitarce .... tak, tak, wiem, Ty tylko brzdękasz, ale ja bym chciała tak brzdękać :) i koniecznie weź kolegę na kolejne spotkanie, a moze i na forum się zarejestruje ;> |
| Ra | |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 20:42 |
Kacper280 napisał(a):
.....
A ja ciebie gonie i łapie za kitke
Kacperski, tylko nie ciągnij za mocno :)))
|
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 20:46 |
Ra napisał(a) Kosek powaliłeś mnie na kolana ... zaje.... grasz na bębnach i gitarce .... tak, tak, wiem, Ty tylko brzdękasz, ale ja bym chciała tak brzdękać :) i koniecznie weź kolegę na kolejne spotkanie, a moze i na forum się zarejestruje ;> Jezeli chodzi o Mirka to on ma konto na omko tylko sie nie udziela. |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 20:49 |
kosa napisał(a):
Ra napisał(a)Kosek powaliłeś mnie na kolana ... zaje.... grasz na bębnach i gitarce .... tak, tak, wiem, Ty tylko brzdękasz, ale ja bym chciała tak brzdękać :) i koniecznie weź kolegę na kolejne spotkanie, a moze i na forum się zarejestruje ;> Jezeli chodzi o Mirka to on ma konto na omko tylko sie nie udziela.
o proszę , teraz po spotkaniu miejmy nadzieje ze czasem sie odezwie chociaż przywitać, bo jak to takk zajrzeć i nawet WOOOZAAAA!!!! nie zawołać hi hi |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 20:50 |
cześc kosa , superowo było was poznać , Wejherowo potrafi szalec ....... |
| Ra | |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 20:53 |
kosa napisał(a):
Ra napisał(a)Kosek powaliłeś mnie na kolana ... zaje.... grasz na bębnach i gitarce .... tak, tak, wiem, Ty tylko brzdękasz, ale ja bym chciała tak brzdękać :) i koniecznie weź kolegę na kolejne spotkanie, a moze i na forum się zarejestruje ;> Jezeli chodzi o Mirka to on ma konto na omko tylko sie nie udziela.
No to łobuz jeden ..... niech ja go ino dorwę :))) |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 20:55 |
a tak dorwij i w potylice co by mu ozora rozwinąc |
| Ra | |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 20:59 |
kacperski pierwsze, koty za płoty :))) ja na pozór, też nieśmiała istota jestem :) |
| Bogda | |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 21:01 |
Oj dzieciaki drogie jak smutno w domku . Potakim spotkaniu to tylko wsiąść na moto i wracać się chce do WAS :)))
Jesteście naprawdę szaleni do bólu , dosłownie . Mnie od śmiechu bolał brzuch i szczena :)))
WOZAAAAAAAAAAA Kacperski :)
Rula dajesz czadu maleńka :) |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 21:27 |
Bogdziu nie gadaj nie gadaj boś sama pozytywnie szalona |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 21:34 |
Kacper280 napisał(a):
Bogdziu nie gadaj nie gadaj boś sama pozytywnie szalona
I tak ma pozostać :))) |
| Bogda | |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 21:40 |
Robson napisał(a):
Kacper280 napisał(a):
Bogdziu nie gadaj nie gadaj boś sama pozytywnie szalona
I tak ma pozostać :)))
Od dłuższego czasu już choruję i to jest nieuleczalne szaleństwo :) |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 21:45 |
wiecie moi mili , jak juz mówiłem , to było ostatni raz jak sie tak zachowywałem , następny zlot bede spokojny jak baranek......... |
| Bogda | |
| Wysłana - 12 czerwca 2011 o 21:47 |
Kacper280 napisał(a):
wiecie moi mili , jak juz mówiłem , to było ostatni raz jak sie tak zachowywałem , następny zlot bede spokojny jak baranek.........
W takim razie ja nie jadę ....:) |