| Wysłana - 12 kwietnia 2013 o 21:27 |
kolczyk napisał(a):
Witaj stanisław,wreszcie ktos z mojej "epoki" (taki żarcik:-)
Nie przesadzaj z tą "epoką" bo dołujesz mnie hahaha Pzdr. |
| Wysłana - 14 kwietnia 2013 o 19:41 |
Witam fanów dwóch kółek. ; )
Mam na imie Olga (krzyczą "Czarna"), mam 19 lat i dostaję gęsiej skórki gdy tylko słyszę ryk silnika ciężkiego motocykla.
Marzy mi się Yamaha Dragstar, a póki co, wożę się wygodnie z innymi. ; )
Pozdrawiam ! |
| Wysłana - 14 kwietnia 2013 o 22:19 |
Pozdrawiam wszystkich nowo przybyłych i "starych" - (to do Ciebie "Kolczyku kochany"- nie tylko Ty na tym forum masz mniej więcej 100 lat), -ale motórzyści są jak wino i Dinozaury
-wieczne.Odliczanie do SPOTKANIA rozpoczęte . |
| Wysłana - 17 kwietnia 2013 o 21:50 |
[img]IMG 6725 jpg[/img]Pozdrawiam mam na imię Sergiusz mieszkam w Słupsku jeżdżę wulcanem vn 2000 |
| Wysłana - 17 kwietnia 2013 o 21:50 |
[img]IMG 6725 jpg[/img]Pozdrawiam mam na imię Sergiusz mieszkam w Słupsku jeżdżę wulcanem vn 2000
Zmieniono: 17 kwi 2013, 21:51 |
| Wysłana - 21 kwietnia 2013 o 0:56 |
Witam Wszystkich !!! Mam 33 lata , Mieszkam od niedawna w małej wiosce Jawor droga E36 . Wcześnie mieszkałem w Mysłakowicach koło Jeleniej Góry .Moje motto życiowe to ; Chciałbym być sobą ....,.Od 13 roku życia kocham Motocykle .Dusza artysty skończona szkoła to Zespół Szkół Rzemiosł Artystycznych w Jeleniej Górze + Szkoła muzyczna / Gitara Klasyczna / Ale też mam wady jestem Dyslektom i tu z góry przepraszam w przypadku błędów . Chętnie poznam ludzi kochających H-D wolność miłość i rock&roll . Fruwałem między innymi - Jawa 353,MZ 250 /jaskółka / , M72 , Dniepr , Junak M10 M07 i Dragster itd.. w sumie ponad 30 maszyn :) Obecnie zbieram kasę i szukam nowego nabytku :)
Jak się ogarnie to wrzucę parę fotek
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Krzychu/ Cichy |
| Wysłana - 22 kwietnia 2013 o 23:22 |
Witam, jestem Maniek. Mieszkam w okolicy Dzierżoniowa i latam na Aprili RST 1000 Futura. Pozdrawiam! |
| Wysłana - 25 kwietnia 2013 o 20:39 |
L w G witam jestem tu już jakiś czas miałem czopera zmieniłem na skutera ze względów zdrowotnych( na skuterze nie wieje w nogi ale myślę że nikt mnie stąd nie wygoni.Lubię O M K O |
| Wysłana - 26 kwietnia 2013 o 2:31 |
Witam swoją skromną osobą wszystkich tych, którzy stwierdzili iż motocykle i wszystko co z nimi związane wypełni ich każdą wolną chwilę życia. Witajcie pasjonaci(tki)dwóch kółek. Na imię mi Zbyszek. Mieszkam, pracuję i oddaję się tej pięknej pasji w wyspiarskim mieście Świnoujściu. Dosiadam pięknego klasyka jakim jest Yamaha Royal Venture z 1984 roku. Życzę wszystkim tylu powrotów ile wyjazdów i do zobaczenia gdzieś na trasie lub zlocie.LwG. |
| Wysłana - 2 maja 2013 o 8:31 |
Witam , witam :) Pozdrawiam z Wałbrzycha. Jeżdżę od niedawna więc mam nadzieję że poznam tu kogoś z kim będę mogła polatać a może trafi się mężczyzna z którym połączy mnie pasja... :) |
| Wysłana - 3 maja 2013 o 20:42 |
Sławo napisał(a):
Tutaj jest miejsce gdzie należy się przywitać i napisać kilka słów o sobie ;)
Witam wszystkich,jestem od dzieciaka zakochany w motocyklach ,obecnie jeżdżę Shadow 600vt jestem jej drugim właścicielem i coś czuje że ostatnim,nie miałbym sumienia oddać jej w inne ręce,jest dla mnie tym czym dla Ryśka Ridla był jego kochany HD. |
| Wysłana - 5 maja 2013 o 20:27 |
Witam serdecznie wszystkich, którzy przybyli LWG |
| Wysłana - 7 maja 2013 o 20:32 |
Witam przybyłych , sezon zaczęty wiec i nasza ostrożność będzie na wysokim poziomie. |
| Wysłana - 11 maja 2013 o 18:07 |
Hmmm , no więc :) Witam wszystkich , jestem dziewczyną o dość oryginalnym charakterze i specyficznych zainteresowaniach . XD mieszkam niedaleko Łodzi :) Wiek dopiero po ślubie .XD Mam nadzieje że będzie miło ;) |
| Wysłana - 27 maja 2013 o 14:37 |
Witam mam na imię Maciej, jestem ze Środy Śląskiej, odcinam od 6 lat xtz666, jestem uzależniony od błota i benzyny ale nie uważam żebym miał z tym jakimś problem ;) Pozdrawiam |
| Wysłana - 29 maja 2013 o 19:56 |
Witam wszystkich,mam na imię Tomek i powracam na forum w poszukiwaniu pomocy.Posiadam hondę cb250,motorek stoi nieużywany już 3 lata i chciał bym go uruchomić.Moto z 1979 roku ma chyba 19KM,czy ktoś wie jak dodać mu trochę mocy?Kolega miał taki sam model tylko z 1983r.Ale jak na 250 to jego motorek zasuwał i miał przyspieszenie.Podobno te hondy były co niektóre blokowane,czy ktoś wie jak odblokować ten motocykl(jeśli się oczywiście da i jest to prawda) |
| Wysłana - 9 czerwca 2013 o 22:23 |
Witam nazywam się Gosia i szukamy z mężem ludzi jeżdzących czoperami na wspolne wypady
Mieszkamy w okolicach Dobrej koło Szczecina
Mam nadzieje że się ktoś odezwie
Pozdrawiam |
| Wysłana - 10 czerwca 2013 o 15:37 |
Witamy: My z Wielkopolski razem mamy 100 lat :):) Uwielbiamy wspólnie przemierzać Polskie drogi na swoich rumakach :) pozdrawiamy |
| Wysłana - 22 czerwca 2013 o 14:16 |
Witam Jestem z Rawicza, i bujam gl 500(cx) |
| Wysłana - 25 czerwca 2013 o 12:40 |
Witam wszystkich w MOTOKRAINIE!!! Mam na imię Paweł, a że to takie tam pospolite imionko, to koledzy dali mi ksywkę "Lipton"-nigdy nie przepadałem za dworcówką i wolałem rasowe, mocne herbatki, a najczęściej w łapki wpadał mi właśnie Sir Thomas Lipton ;) Zarejstrowałem się dzisiaj i czuję się troszkę jak kotowaty z (Ia),ale coooo taaaam-kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) Pozdrawiam!!! Lipton |