| Wysłana - 3 stycznia 2014 o 17:18 |
Witam mam na imię Jacek, niektórzy mówią mi "gruby", motocykle kocham od dziecka ,witam wszystkich wiedzących o czym pisze :-) ,pochodzę ze Świebodzic ,pod Wałbrzychem,pozdro dla Wszystkich motocyklistów. |
| Wysłana - 3 stycznia 2014 o 22:54 |
Dzień dobry witam wszystkich moja ksywa to "Jackson" mieszkam w NOWEJ RUDZIE jeżdżę sobie HONDĄ CBR 1000 a prawko mam od 1991 i tyle lat się bujam motorami a zaczynałem od WSK-i 125 pozdrawiam |
| Wysłana - 3 stycznia 2014 o 23:06 |
Witajcie !!! Bardzo mi miło poznać , szerokości na drogach , do zobaczenia na trasie i do popisania na OMKO :):):)
LwG
Cichy |
| Wysłana - 5 stycznia 2014 o 18:19 |
witam wszystkich ciesze sie i do zobaczenia w drodze |
| Wysłana - 19 stycznia 2014 o 23:17 |
Witanko. Jestem figa, pomykam na hondzinie :) i nie mogę doczekać się wiosny |
| Wysłana - 20 stycznia 2014 o 8:27 |
Witajcie, mam 32 lata. Pasjonat motocykli od roku. |
| Wysłana - 20 stycznia 2014 o 12:53 |
witamy młodych iiiiiiiii tych troszke starszych :) |
| Wysłana - 20 stycznia 2014 o 15:37 |
Witam i ja :) dziś na forum a nie długo może i na drodze LWG. |
| Wysłana - 20 stycznia 2014 o 17:38 |
Witam serdecznie , zapraszam do uczestniczenia w forum i do zobaczenia na drodze :)
LwG
Cichy |
| Wysłana - 26 stycznia 2014 o 15:59 |
Witam,
nazywam się Agnieszka Trafna. Jestem menagerem bydgoskiego zespołu FREEBIRDS.
Chcielibyśmy nawiązać współpracę jako zespół występujący na zlocie organizowanym przez Was.
Prosżę zatem o odpowiedź czy możemy liczyć na współpracę z Państwa strony w sprawie organizacji koncertu.
A teraz kilka słów o zespole.
Freebirds to bluesowo-rockowa kapela założona w lipcu 2009 roku przez muzykujących motocyklistów i nie tylko.
Wykonujemy własne utwory oraz covery: AC/DC, Deep Purple, Dżem, TSA, Whitesnake, Lynnard Skynnard, Perfect.
W naszej historii muzycznej graliśmy na kilku zlotach motocyklowych (2 x Atomowy Zlot Motocyklowy, 2 x Olszchopper, Motoparty, rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Bydgoszczy, Truck Show Bydgoszcz itp).
Również od ponad 2 lat co miesiąc koncertujemy w klubie Eljazz w Bydgoszczy.
Bierzemy również udział w akcjach charytatywnych: Motoserce, XX Nasercowe Granie czy Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 12.01.2014.
Zagramy w tym roku również na kilku zlotach w Polsce i również chcielibyśmy wystąpić u Was.
Gramy muzykę, która może nie jest na topie, ale wiele osób z sentymentem wraca do utworów rockowo-bluesowych.
Wnioskujemy po ilości osób uczestniczących w naszych koncertach oraz po zapytaniach, kiedy w końcu ukaże się nasza płyta :)
Polecamy się serdecznie - kawał dobrej muzyki - każdy znajdzie coś dla siebie!
Tu są jest zajawka kilku naszych utworów z ostatniego koncertu na WOŚP
https:// www.facebook.com/photo.php?v=580604298691295&set=v…
W załączeniu dołączam link do naszej strony na facebook
https:// www.facebook.com/FreebirdsMusic
Pozdrawiam,
Agnieszka
|
| Wysłana - 30 stycznia 2014 o 18:15 |
Witam wszystkich.
Dominik (kwiatkoś jak kto woli). Lat 20 od 8lat na dwóch kółkach a od 4 miesięcy dumny posiadacz klasyka Kawasaki GPZ 550. Miejmy nadzieje że zima szybko odpuści i zobaczymy się na drogach.
LwG |
| Wysłana - 2 lutego 2014 o 19:35 |
Witam nowo przybytych uczestników i do zobaczenia na trasie :) oraz czasami tu :):):) Pozdrawiam LwG
Cichy :) |
| Wysłana - 2 lutego 2014 o 20:18 |
Witajcie witajcie ! :-) Do rychłego spotkania... |
| Wysłana - 7 lutego 2014 o 0:25 |
Pozdrowienia z G. Śląska... mam 37 wiosen , pasjonat motocykli od urodzenia , w siodle od 2009 roku .. jeździłem na wszystkim co ma dwa kółka , ale cruiser to jest to.. Do zobaczenia na szosie:) |
| Wysłana - 7 lutego 2014 o 10:26 |
Aro,jo sie pytom kaj je Bytom.Witaj w szeregach wariatów,pijaków,samobójców,dawców organów itp.LWG. |
| Wysłana - 7 lutego 2014 o 15:45 |
Witaj Aro ! I do zobaczenia ! |
| Wysłana - 7 lutego 2014 o 20:53 |
Witam witam :) szerokości na drodze :) LwG |
| Wysłana - 15 lutego 2014 o 19:08 |
Witajcie. |
| Wysłana - 15 lutego 2014 o 19:33 |
doby wszystkim wariatom ,ale jak nim nie jesteś to zostaniesz |
| Wysłana - 15 lutego 2014 o 20:50 |
Swiete słowa Siwy :):):)
|