| Wysłana - 13 sierpnia 2012 o 20:34 |
Cześć! Na moto wskakuje jak tylko najdzie mnie ochota.Pozdrawiam wszystkich zapaleńców dwóch kółek!!!
Do zobaczenia na różnych imprezach motocyklowych.
|
| Wysłana - 13 sierpnia 2012 o 21:21 |
Witamy. Mam nadzieję,że tchniesz trochę "życia" w to forum:) |
| Śpioch | |
| Wysłana - 14 sierpnia 2012 o 1:27 |
Kolczyk z całym szacunkiem dla Ciebie , podziwiam ten optymizm |
| Wysłana - 14 sierpnia 2012 o 10:26 |
Widzisz Śpiochu,chyba stoimy po dwóch stronach rzeki:)Poczekamy na most.Ze swej strony cenię wszystkich,tych co piszą,tych co czytają,tych co maja coś do powiedzenia lub też nie:)Hej.Ze swej strony chciałbym spotkać Cię w realu,wydaje mi się,że jesteś ciekawym człowiekiem(nie boisz wypowiadać swego zdania). |
| Wysłana - 14 sierpnia 2012 o 18:33 |
Sławo napisał(a):
Tutaj jest miejsce gdzie należy się przywitać i napisać kilka słów o sobie ;)
Tradycyjnie witam Was moi drodzy,nie wiem co ja tu robię,mam 59 lat jestem już od 12 lat dziadkiem ,No i co mi przyszło na stare lata żdżiećinniałem ,kupiłem Kawasaki Vulkan 900 Custom ,pasowało by nim pojezdżić ,i to właśnie robię :))) |
| Wysłana - 14 sierpnia 2012 o 18:39 |
Co ja tutaj robię mam 59 lat od 2 miesięcy jeżdżę Kawasaki Vulkan 900 Custom ,witam wszystkich miłośników motoryzacji:))) |
| Wysłana - 21 sierpnia 2012 o 16:28 |
Witam wszystkich, śmigam kawasaki zx12r do końca roku gdyż planuje zmiane motocykla na coś wiekszego.
Szukam ludzi z okolic Kozienic - Białobrzeg - Radomia :D do pośmigania |
| Wysłana - 21 sierpnia 2012 o 19:22 |
Witam, latama Suzuki GSF 600N Bandit, od niedawna mieszkam w Polkowicach, wcześniej latałem w KGP ( Kraków Grupa Południe) jęzli ktoś z Polkowic przygarnie mnie i moją dziecine pod swój dach to proszę o kontakt. Pozdrawiam Marcin |
| Wysłana - 30 sierpnia 2012 o 16:36 |
Witam gorąco wszystkich fascynatów motocykli! Mam na imię Robert i mieszkam w Bydgoszczy. Po krótkiej przygodzie z włoskim skuterkiem w końcu spełniłem marzenia: mam ukochany motocykl, z którego jestem dumny! Naprawde warto wierzyć i marzyć: przekonałem się o tym, ponieważ jeszcze kilka lat temu nie wyobrażałem sobie zakupu motocykla!!! To była domena wyłącznie marzeń i to tych nieosiągalnych!!! Dziś po wielu perturbacjach mam piękny motocykl, piękniejszy niż ten z marzeń i ... wciąż nie mogę uwierzyć, że mogę jeździć na tak pięknym sprzęcie!!! |
| Wysłana - 30 sierpnia 2012 o 22:08 |
Witam serdecznie z Wrocławia,
właśnie trafiłem na tę stronkę :) Śmigam obecnie Aprilią Atlantic 500 i jestem bardzo zadowolonym jeźdżcem :)
Po zrobieniu prawka na moto a wcześniej 2,5 sezonu na Kymco Grand Dinku, w lipcu przesiadłem się na tego pięknego turystyka.
Pasja motocyklowa daje mi dużo satysfakcji, szczególnie kiedy mogę pojechać gdzieś dalej :)
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do kontaktu,
smarciu
ps. chętnie się dołaczę na jakieś 1-2 dniowe wypady z Wro i okolic, w tygodniu i w weekend :)
Zmieniono: 30 sie 2012, 22:09 |
| Wysłana - 15 września 2012 o 14:46 |
witam serdecznie,ja dopiero zaczynam swoja przygode z dwoma kółkami,pierwsze kółeczka to był skuter kingway,chyba dał mi tego kopa,teraz smigam jak moge nazwać moje poczynania honda shadow 700,super maszynka,pozdrawiam spajk Rumia |
| Wysłana - 20 września 2012 o 12:36 |
Witam nowo przybyłych jak i starych wyjadaczy :)))
Co do obumierania forum to może się zmienić jak nastaną chłodniejsze dni i nam drogi biały puch przykryje.
Jak jest ciepełko to kto ma czym i ma czas to nawija kilometry.
Kolczyk LWG :))))) |
| Wysłana - 20 września 2012 o 13:25 |
Robson napisał(a):
Witam nowo przybyłych jak i starych wyjadaczy :)))
Co do obumierania forum to może się zmienić jak nastaną chłodniejsze dni i nam drogi biały puch przykryje.
Jak jest ciepełko to kto ma czym i ma czas to nawija kilometry.
Kolczyk LWG :)))))
iiiiiiiiiii tu się z Toba zgodzę.
U mnie występuje jeszcze "chorobowe" wtenczas siedzę na forum prawie non-stop.Hej |
| Wysłana - 27 września 2012 o 8:31 |
cześć. jestem z okolic Lublina. Mam nadzieję, że spotkamy się na trasie |
| Wysłana - 27 września 2012 o 8:44 |
Witam."Ciężko" będzie z tym spotkaniem,ale nasze drogi nieodgadnione są:) |
| Wysłana - 7 października 2012 o 9:24 |
Witam wszystkich!!! Piotrek ze Świdnicy 32 latka!!! Od niedawna latam na Kawasaki zx7r. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodze!!! |
| Wysłana - 7 października 2012 o 10:39 |
Witam wszystkich którzy interesują się motocyklami :) |
| Wysłana - 7 października 2012 o 19:20 |
Powitać :-) |
| Wysłana - 12 października 2012 o 19:20 |
Łosiu napisał(a):
Witam wszystkich!!! Piotrek ze Świdnicy 32 latka!!! Od niedawna latam na Kawasaki zx7r. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodze!!!
Witaj! Czasami jestem w Świdnicy, ostatnio wybrałem się na Moto-festiwal pozdrawiam i do zobaczenia !
|
| Wysłana - 19 października 2012 o 9:22 |
Witajcie :) Milo mi dolaczyc do spolecznosc motopasjonatow! Jezdze kawasaki er 6f. Poszukuje ludzi z Wrocławia i okolic do wspolnych wypadow, choc niestety tegoroczny sezon juz sie konczy... Do zobaczenia!! |