| Bogda | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 20:45 |
Znalazłam taki oto artykuł
W Wielkiej Brytanii przeprowadzono badania, z których jasno wynika, że większość kobiet ma dosyć kojarzenia ich z kolorem różowym.
Alan Elsworth sugeruje, że firmy tworzące akcesoria i ciuchy motocyklowe dla kobiet powinny odejść od lansowania koloru różowego, gdyż dziewczyny mają tego w większości dosyć. Kobiety w Wielkiej Brytanii stanowią 10–15% motocyklistów. Może nie jest to zbyt wiele, jednak jest to grupa, która będzie rosnąć i należy się z nią liczyć, a co za tym idzie, zrozumieć ich potrzeby.
Dziewczyny coraz częściej, zamiast szukać tylko i wyłącznie czegoś ładnego (różowego, w motylki itp.), zwracają baczniejszą uwagę na realną ochronę, jaką dają ciuchy i swoje bezpieczeństwo. Stają się coraz bardziej wymagającymi klientami i rynek musi się do tego dostosować.
|
| Wysłana - 9 marca 2011 o 20:55 |
I ja się całkowicie z tym artykułem zgadzam. Bo sama bym się nie ubrała w coś różowego , nie nie nie ma mowy.
Ja się ubieram przede wszystkim dla siebie i bezpieczeństwa . Może jeszcze jestem za młoda żeby się "pokazywać" ale nie mam ochoty jeździć w czymś mało wygodnym dla ciała i dla duszy :) |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 20:56 |
kiedyś czytałem artykuł na temat kobiet i motocykli spodobało mi sie bardzo , jak jakiś profesorek opisał w ciekawy sposób dlaczego kobiety powinni jeździć na motocyklach ......
Artykułu niestety nie jestem wstanie odnaleźć ,a szukałem ...... nieważne ale o co mnie biega .
Kobiety które jeżdżą na motocyklach są ponuć lepsze w łóżku , tzn. mają lepsze doznania ( orgazmy) niż przeciętna kobieta , jest to spowodowane pocieraniem pochwy , łechtaczki o siodło i tego typu potarciom i uderzeniom.....
Zmieniono: 9 mar 2011, 20:57 |
| Lepodar | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 20:58 |
o ja pierdzielę, to te co jeżdżą wierzchem, te to dopiero musza mieć doznania :) |
| Ra | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 21:04 |
Kacper280 napisał(a):
.... tego typu potarciom i uderzeniom.....
tylko niech uważają (te którym sie trą) aby sobie nie zatarły :] |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 21:08 |
zatrzeć to w inny sposób hehehhehe |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 21:39 |
|
| Wysłana - 9 marca 2011 o 22:55 |
|
| Wysłana - 9 marca 2011 o 22:58 |
ten przód bardzo mi się podoba:) |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 23:07 |
tango napisał(a):
ten przód bardzo mi się podoba:)
ten przód to taki moto-push-up ?
a co do Abba... lepiej takie skojarzenie niż michał wiśniewski :)
Zmieniono: 9 mar 2011, 23:08 |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 23:22 |
Misiol napisał(a):
tango napisał(a):
ten przód bardzo mi się podoba:)
ten przód to taki moto-push-up ?
a co do Abba... lepiej takie skojarzenie niż michał wiśniewski :)
Zmieniono: 9 mar 2011, 23:08
Święte słowa :D |
| Ra | |
| Wysłana - 10 marca 2011 o 8:53 |
|
| Bogda | |
| Wysłana - 10 marca 2011 o 9:48 |
a mnie coś takiego :) |
| Wysłana - 10 marca 2011 o 15:53 |
karinie kupiłem tą kurtke i nie narzeka |
| Wysłana - 10 marca 2011 o 20:02 |
Lepodar napisał(a):
o ja pierdzielę, to te co jeżdżą wierzchem, te to dopiero musza mieć doznania :)
hahahahaha bez komentarza haha |
| Miron | |
| Wysłana - 11 marca 2011 o 7:01 |
Ra napisał(a):
Kubuś napisał(a):
Chorender
jako że mnie Kacper ostatnio mianował omkowym nadwornym polonistą to ładny ortograf Ru ^^
Oj Kubus kubuś .... jak bym chciała napisać, Holender to bym tak napisała ...
nie ma w słowniku słowa chorender ... nie ma tu nic wspólnego z żaglowcem, legendarnym statkiem widmo ani z zespołem muzycznym.
chorender jest to zdrobniale od słowa cholera ... chorerka lub chorender ... przynajmniej ja tak mówię i tak to sobie kojarzę :]
Jeżeli chcesz być nadwornym polonistą, to niestety musisz troszeczkę się jeszcze poduczyć: cha cha cha
Oprócz ortografii, to jeszcze mieć trzeba w sobie kulturę, takt, czego Ty niestety musisz się jeszcze nauczyć.
Czy to błąd .... niech rozstrzygnie Miodek ....
albo wrzuć ten mało istotny problem, na forum polonistyczne :]
I jeszcze jedno "polonisto", spójrz na posty innych ... może otwórz nowy temat, i tam wszystkich popoprawiaj, będziesz mógł się wykazać :]
Zmieniono: 9 mar 2011, 19:51
A ja perdole tę ortografie i pisze se ja hce , rzułw terz a co morzna ? jasne rze morzna :))))))) |
| Lepodar | |
| Wysłana - 11 marca 2011 o 7:57 |
masz racjem kórwa mać :)) |
| Miron | |
| Wysłana - 11 marca 2011 o 8:01 |
Lepodar napisał(a):
masz racjem kórwa mać :))
A co , ja zawsze mam rację i tego się bede czymał |
| Ra | |
| Wysłana - 11 marca 2011 o 10:44 |
a co powiecie na taki strój ??
w sumie strój chyba fajny, tylko modelka do dup* ;)
|
| Lepodar | |
| Wysłana - 11 marca 2011 o 10:50 |
strój ciekawy, ten biały przydupnik na głowie ch... wie po co, a modelka anorektyczna... |