| Miron | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 10:57 |
Rozumiem aluzję (szkoda że tylko do mnie) , mój błąd , przepraszam , teraz zawsze w temacie , krótko i zwięźle. |
| Miron | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 11:02 |
Wygoda jak najbardziej , jednakże pamiętajmy o bezpieczeństwie , nie raz nie warto się lansować kosztem zdrowia . Ma i powinno być wygodnie ale jak najbardziej bezpiecznie.
Zwróćcie uwagę na protektory chroniące barki , łokcie i dość szeroki integralny pas nerkowy.
Zmieniono: 9 mar 2011, 11:03 |
| Ra | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 11:14 |
Miron napisał(a):
Rozumiem aluzję (szkoda że tylko do mnie) , mój błąd , przepraszam , teraz zawsze w temacie , krótko i zwięźle.
Jak Cię huknę ...... to zobaczysz
Nie było to tylko do Ciebie
.... zauważyliście foto które dodała Bogda i potem poleciało ....
Nie popadajmy ze skrajności w skrajność ....
Można sobie pożartować w każdym temacie, dołożyć nutkę humoru, ale nie koniecznie z każdego tematu robić "rozmowy w tłoku"
Bogda nutę dołożyła, Ty nutkę dołożyłeś ...., Leoś nutkę dołożył, ..... i wyszła cała partykuła :)
|
| Ra | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 11:43 |
Miron napisał(a):
...
... nie raz nie warto się lansować kosztem zdrowia . ....
Ale też można się lansować, w stroju bezpiecznym ....
Każdy z nas wie, ze powinniśmy być ubrani bezpiecznie, ale tak szczerze, powiedzmy sobie, czy jesteśmy, czy zawsze zwracamy uwagą na nasze bezpieczeństwo ??
Czy nie jest sympatycznie popatrzeć na taka motocyklistkę:
niż no taką:
|
| Miron | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 12:29 |
Ra napisał(a):
Zgadza się że ładnie wygląda , ale czy jest bezpieczna ? Po wyglądzie kombinezony widać że raczej nie . pewnie można by znaleźć inny który równie atrakcyjnie pokazywał jej kształty a dawał więcej bezpieczeństwa.
|
| Ra | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 12:44 |
|
| Lepodar | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 13:10 |
a ja w dupę węża i tak wiem, że mam rację i ch...!!!!:)))) |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 13:14 |
W temacie KOBIETY NA MOTORY - jestem jak najbardziej za. W temacie ubiór - jestem jak najbardziej za bezpiecznym, pomijając fakt, że również jestem wzrokowcem jak większość facetów, uważam, że kobieta ubrana w porządny ubiór motocyklowy na motocyklu, zdaje sobie po prostu sprawę z istniejących zagrożeń i w moich oczach właśnie ta jej wiedza robi ją piękną, mimo, że strój nie zawsze dodaje, a wręcz ujmuje jej walorów estetycznych. |
| Miron | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 13:21 |
Daleko nie trzeba szukać , popatrzmy na nasze motonitki. Ubrane estetycznie , bezpiecznie , przemyślnie z głową i atrakcyjności im to nie ujmuję |
| Ra | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 13:33 |
Kosek napisał(a):
... uważam, że kobieta ubrana w porządny ubiór motocyklowy na motocyklu, ... w moich oczach właśnie ta jej wiedza robi ją piękną, mimo, że strój nie zawsze dodaje, a wręcz ujmuje jej walorów estetycznych.
No to teraz wiem, jak się ubierać, i wyrzutów nie mam, że w "pantalonach" jeżdżę ;)
Miron napisał(a):
.... popatrzmy na nasze motonitki. Ubrane estetycznie , bezpiecznie , przemyślnie z głową i atrakcyjności im to nie ujmuję
Chorender, nie zawsze jestem tak ubrana ...., ale moze jednak mi nie ujmuje .... ;)
Zmieniono: 9 mar 2011, 13:36 |
| Lepodar | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 13:36 |
a ja i takk mam rację!!!! :)))) |
| Ra | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 13:40 |
ale w czym ?? bo nie doczytałam :) |
| Lepodar | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 13:41 |
rację!!! i to nie ważne!! :)) |
| Ra | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 13:42 |
tak Leoś, tak ..... jak każdy facet, wy zawsze macie racje :))) |
| Lepodar | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 13:43 |
no...........!!!!! :))) |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 14:53 |
To ja sie musze wypowiedziec, stroj musi byc bezpieczny, przedewszystkim, bo co z tego ze laska bedzie wygladac zajebiscie a nic jej chronic nie bedzie, to po pierwszej glebie juz nie bedzie laska. Z ubraniem u kobiet jest tak samo jak z nogami i tak pozniej idzie na bok :-D, wiec pointa jest jedna - ubranko bezpieczne |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 16:14 |
Chorender
jako że mnie Kacper ostatnio mianował omkowym nadwornym polonistą to ładny ortograf Ru ^^ |
| Lepodar | |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 16:54 |
no Kuba, czy polonista to nie wiem, ale wiem na pewno, niezwykle odważny
z Ciebie facet ^^ :))))) |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 19:06 |
nie przeczę ^^ |
| Wysłana - 9 marca 2011 o 19:33 |
Jak dla mnie to kobitka powinna mieć strój ( spodnie) lekko obcisłe ,aby pokazała na świat swoja pupę , kurteczka u góry luźniejsza aby podkreślić biust , a u dołu obcisła aby podkreślić bioderka rzecz jasna , a co do bezpieczeństwa to każdy strój ma jakieś protektory , ochraniacze , i to chyba już jest standard .......
Wszyscy wiemy że każda kobieta na moto chce pokazać się jak najlepiej ,aby tacy gamonie jak my, zapuszczali gały za nimi i ślinili sie hahahhahaha |