| Wysłana - 7 lipca 2014 o 22:20 |
|
| Wysłana - 7 lipca 2014 o 22:23 |
Przyjacielu powiem krótko , jeden będzie chwalił inny nie tak jak mówisz każdy jest inny , jak pojedziesz i ci się nie spodoba zawsze możesz wrócić , natomiast jak nie pojedziesz to będziesz się bił z myślami . Moim zdaniem lepiej zrobić coś złego i tego żałować niż nie zrobić i żałować że się nie zrobiło Osobiście Fakir jak nie dojedziesz ja nie będę miał ci za złe :) Bo ja szanuję każdego decyzję :) Pozdrawiam :) |
| Wysłana - 7 lipca 2014 o 22:30 |
Cichy / Krzychu napisał(a):
Przyjacielu powiem krótko , jeden będzie chwalił inny nie tak jak mówisz każdy jest inny , jak pojedziesz i ci się nie spodoba zawsze możesz wrócić , natomiast jak nie pojedziesz to będziesz się bił z myślami . Moim zdaniem lepiej zrobić coś złego i tego żałować niż nie zrobić i żałować że się nie zrobiło Osobiście Fakir jak nie dojedziesz ja nie będę miał ci za złe :) Bo ja szanuję każdego decyzję :) Pozdrawiam :)
Masz rację, lepiej pojechać, nic nie tracę a może być fajnie :-) Żeby tylko starczyło czasu i nic nie wypadło nieprzewidzianego... |
| Wysłana - 7 lipca 2014 o 22:37 |
Ja na noc też nie zostaje jeszcze ponoć szfagierka ma mnie odwiedzic w sobote bo tak dostała urllop , ale napewno pojade na pare dłóższych chwil . W domku u mnie piesek zostaje więc nie mam szansz na dłóżej ale Będe
|
| Wysłana - 7 lipca 2014 o 22:37 |
Ale błędy sorki dla wszystkich którzy będą to czytać
|
| Wysłana - 10 lipca 2014 o 14:09 |
Heyka. Kto ma ochotę polatać w sobote lub w niedzielę.....
pozdrawiam Kowal LwG |
| Wysłana - 10 lipca 2014 o 15:49 |
A masz dobrą linkę żeby mnie ciągać bo raczej nie nadążę , a no i pełen bak bo mój wyróżnia się wielkim apetytem :) Postaram się wyjechać na drogę więc do zobaczenia :)
LwG |
| Wysłana - 10 lipca 2014 o 16:29 |
|
| Wysłana - 25 października 2014 o 23:38 |
|
| Wysłana - 26 października 2014 o 0:07 |
No brawo fakir zazdroszczę ale nie złośliwie :) super trasy :)
szerokości na drodze :) pozdrawiam LwG :) |
| Wysłana - 26 października 2014 o 9:52 |
Krzychu, wklejam te mapki z tą myślą, że może inni maniacy wycieczek będą mieli z tego jakiś pożytek, łatwiej coś zaplanują na bazie gotowca. Cały czas mam też nadzieję, że może jakaś dobra dusza odwzajemni się i założy np. wątek "Fajne trasy - Opolskie", albo coś podobnego, nawrzuca tam mapek i wtedy też sam skorzystam :-) |
| Wysłana - 27 października 2014 o 18:31 |
witam - pozwolę się wtrącić - mapki to fajna sprawa - takie publikowanie tras wycieczek spotkałem ostatnio w tygodniku motoryzacyjnym z 1957r. ale wtedy to były motory ( WFM, Jawa Cz250, prawdziwy Junak ) także zamiłowanie do nawijania kilometrów na koła ma bardzo stara tradycję. Był tam trasy z Wrocławia i z Opola również. podana ilość kilometrów czynne CPN i miejsca godne zwiedzenia. |
| Wysłana - 27 października 2014 o 20:50 |
teraz też zdzieramy opony na takich sprzętach, choć dobrze mieć coś niezawodnego w garażu |
| Wysłana - 31 października 2014 o 23:04 |
Jaro, to super sprawa, czy myślisz, że możnaby te trasy z tygodnika z 1957 roku opublikować, choćby na tym forum ? Mozliwe, że jest tam podany autor, z którym możnaby się skontaktować aby wyraził zgodę, może też potrzebna jest zgoda wydawnictwa, ale to chyba warto spróbować ? Jak mi podasz namiary, to mogę się tym zajać.
Co do zabytkowych motorów, nie jestem ich miłośnikiem jako użytkownik, ale doceniam charakter sprzętu i podziwiam kierowników tych maszyn (bo są bardziej wymagające). |
| Wysłana - 1 listopada 2014 o 21:24 |
ja tak jak Siwy moją Kaśką dookoła komina, a w trasę trochę mniej zawodnym sprzętem, a czasopismo to "Auto Moro Sport" wydawane przez Polski Związek Motorowy ale tylko przez dwa lata. Na swojej stronie w dziale historia przyznają się do tego incydentu. Jak napisali czasopismo redagował młody zespół - w chwili obecnej w najlepszym wypadku Ci Panowie mają po 70 parę lat. A co do publikacji zdania są podzielone ( można ale niemożna ) na swój profil wrzuciłem jedno zdjęcie do galerii. A jest w tym czasopiśmie wiele ciekawostek dla prawdziwych fanów dwóch kółek - akurat na długie zimowe wieczory - dla przykładu - jest wzór matematyczny na przechył w zakręcie w stosunku do masy i prędkości motocykla.
Zmieniono: 1 lis 2014, 21:26
Zmieniono: 1 lis 2014, 21:28 |
| Wysłana - 28 maja 2016 o 23:29 |
Witam. Przeczytałem Wasz wątek o wyjazdach.Na razie nie chciałem zakładać nowego tematu więc napisze tutaj. Przeglądnąłem trasy które zapodał kolega fakir,bardzo fajne i ciekawe. Po niektórych też już jeżdziłem,a z reszty propozycji na pewno skorzystam. Ja oprócz okolic Jeleniej Góry,która jest naprawdę malownicza i ma fajne trasy i ciekawe zabytki,choćby zamek Chojnik,Pałac Wojanów,Pałac w Mysłakowicach,jeżdziłem trochę po stronie Czech, Czeska Szwajcaria i Czeski Raj.Odległości jakieś 230 km od Polkowic,w jedną stronę. Jak znajdę trochę czasu to wrzucę parę zdjęć,trasy i krótkie opisy,może ktoś będzie chętny tam pojechać. Chętnie też dołączę się na krótki lub dalszy wyjazd. |
| Wysłana - 29 maja 2016 o 11:04 |
Roberto ja chwilowo jestem uziemiony z trasami bo jestem za granicami naszego kraju , ale jak byś chciał coś jeszcze fajnego z okolic jeleniej góry to wal znam bardzo dobrze okolice 25 lat mieszkałem w Mysłakowicach tereny piękne , Pozdrawiam !!!! Ps , moi rodzice tam mieszkają , gdyby ktoś potrzebował pomocy w okolicy to oni sa spoko :) |
| Wysłana - 30 maja 2016 o 23:13 |
Dzięki Cichy/Krzychu. Jestem pewien,że znasz o wiele lepiej te tereny niż wujek google. Może jak będziesz w kraju to uda się razem polatać po okolicy. Pozdrawiam |
| Wysłana - 31 maja 2016 o 21:21 |
bardzo chętnie :) Pozdrawiam i przyczepności życzę |
| Wysłana - 1 czerwca 2016 o 17:28 |
|