| Wysłana - 11 kwietnia 2014 o 10:53 |
Fajursko. Zazdraszczam i życzę dobrej pogody.
Ale: do 1-go maja jeszcze sporo czasu. A może by tak w ramach rozrywki wyskoczyć gdzieś na kilka godzin ? Np. tu ?:
https://goo.gl/maps/DxtQG
|
| Wysłana - 11 kwietnia 2014 o 13:18 |
dużo ? raptem 19 dni :D dla mnie to mega mało czasu :D jak ja mam wyjazdy już poplanowane do końca września :P
Ja mogę lecieć wszędzie byle tylko Cichy mi moto złożył i byle bym dostała chłodnice bo wszędzie szukam. |
| Wysłana - 11 kwietnia 2014 o 13:19 |
ja bym się zapuściła na górę nad jeziora na przejaźdźkę |
| Wysłana - 11 kwietnia 2014 o 13:39 |
jak daleko w górę (mapy?) chcesz się zapuscić ? |
| Wysłana - 11 kwietnia 2014 o 21:03 |
wiesz co ja obejrzę mapę i dam swoją propozycję |
| Wysłana - 12 kwietnia 2014 o 2:28 |
Agata napisał(a):
dużo ? raptem 19 dni :D dla mnie to mega mało czasu :D jak ja mam wyjazdy już poplanowane do końca września :P
Ja mogę lecieć wszędzie byle tylko Cichy mi moto złożył i byle bym dostała chłodnice bo wszędzie szukam.
Spokojnie Agatko możesz już planować wyjazdy , twoje moto poskładane , zalane wszelkimi płynami łącznie z naciągnięciem łańcucha :) właśnie wróciłem z warsztatu zostało tylko założyć zbiornik i fotel i można już fruwać , :):)
Pozdrawiam Cichy
podsumowując dzieli cię od jazdy 15 minut pracy i w drogę
|
| Wysłana - 12 kwietnia 2014 o 14:57 |
Hej chlopaki i Dziewczynki:-P :-) troche mnie nie bylo... z wielkim bolem pogonilem moj sprzet ale co tam :-) jak to mowia nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem:-) mam juz na oku inny sprzet i mam pytanie czy w normalnej przyczepce z plandeka pojdzie przewiez sprzet bez uszkodzen? A moze ma ktos taka przyczepke przystosowana do przewozu moto? Cichy/krzychu nie masz moze bo to przez twoja miejscowosc musze gonic po motor:-) moze bys sie ze mna zabral bo sie znasz widze i doradzil bys mi co do moto , bo bylo by trzeba troche zrobic przy nim :-) |
| Wysłana - 12 kwietnia 2014 o 15:43 |
jaky co to w normalnej przyczepcce możesz transportować bez uszkodzeń wez ze sobą pasy jakiś kocyk i ze 2 opony |
| Wysłana - 13 kwietnia 2014 o 18:53 |
ja mam dostawczaka. Moja honda cbr sie miesci tylko troche opona wystaje ale pas i sie wszystko trzyma bo klamry są w podłodze. Cichy założyłeś też chłodnicę ? Bo mialam Ci dać znać co do niej w poniedziałek bo prawdopodobnie będzie. Będę miala tez w poniedzialek kierunki. Chyba do ciebie przyjadę w poniedzialek / wtorek - owiewki przywiozę
A hmmm regulację zaworów to będziemy robić jak przyjadę czy jak ? Witrak na regulator kręci ? jak się rozliczymy ? :) 1000 pytań do Cichego :D |
| Wysłana - 13 kwietnia 2014 o 20:30 |
Oj Agatko Cichy jak to Cichy mało gada wiele robi jak przystało na Cichego :)
1000 pytań i jedna odpowiedz wszystko zrobione :)
Zawory sprawdziłem przed założeniem uszczelki i skręceniem silnika wszystko jest w książkowym jak najlepszym porządku z zaworami :) silnik poskręcany , zalany olejem , Wiatraczek chodzi założony i daje radę :) Chłodnicę założyłem po twoim Smsku z pytaniem czy wszystko już poskręcałem , i tak jak w Smsku pisałem zdjąć i przełożyć chłodnicę nie problem a jak by jej nie było to moto może jeździć :) co do kierunków to już wszystko podłączone i tylko wystają kabelki by podłączyć kierunkowskazy ale to bułka z masłem :) A co do rozliczenia to już prywatnie :)
pozdrawiam
Nie martw się jak Cichy dba o moto to nie masz się o co martwić :)
LwG Cichy :) |
| Wysłana - 15 kwietnia 2014 o 16:32 |
no cholera to się nazywa extra robota. Mam dla ciebie juz motocyklistów nowych :) tak zwanych przyszłych stałych klientów.
A może by tak ktoś chciał ze mną nad morze jechać 1-4 maj. Co wy na to ? Oczywiście moto |
| Wysłana - 16 kwietnia 2014 o 17:09 |
no z Tobą Agatko to bym chciał pojechać ale raczej nie będzie to możliwe :p |
| Wysłana - 17 kwietnia 2014 o 11:18 |
rzuć wszystko i jedziemy ;) |
| Wysłana - 17 kwietnia 2014 o 15:21 |
Hej,fajne macie propozycje wyjazdowe,nawet terminy i kierunki podobne;-)
wprawdzie ja planuję wyjazd nad morze 1-3maj ale okolice Dziwnów a 11maj okolice Krzeszowa no i oczywiście wszystko zależy od w miarę dobrej pogody. Jak dobrze zawieje możliwe że się gdzieś spotkamy :-)
Poleciał bym chętnie z wami moją "hania" wraz z plecaczkiem ale pewnie bym za bardzo opóźniał wam przejazd. |
| Wysłana - 18 kwietnia 2014 o 8:51 |
Grzegorz jedziemy 1-4 do Darłowa. Może się podłączycie pod nas. Jedziemy ok 120 km / h więc nie wiem czy waż tak będziesz opóźniał. Jedziemy grupą więc dostosujemy się do reszty. Mam nadzieje. Bo jak poprują i zostawią mnie samą to będzie nieciekawie :D |
| Wysłana - 23 kwietnia 2014 o 17:35 |
WJAZD DO PISAR KOŁO MIĘDZYLESIA...po rozmowie z kilkoma osobami proponuję termin wyjazdu 16.05.14r do 18.05.14r...wyjazd w piątek koło godziny 16 ze stacji shell w legnicy przy autostradzie w kierunku na jawor...cena za wynajm domku jest uwarunkowana liczbą chętnych osób...dzieci do 13r za free...jak macie kulturalnych znajomych to także ich zabierzcie...śpimy w domku lub dookoła w namiotach...w domku jest cztery sypialnie łącznie 7 łóżek po 2 os oraz spanie na zestawach zlotowych na podłodze no chyba że ktoś woli namiot(z pewnością tańsza opcja)...ilośc osób chętnych proszę potwierdzić mi jak najszybciej bo muszę warunki ustalić z właścicielem...czasu nie zostało już za wiele...w razie pytań pisać na priv lub tu ewentualnie mój nr 669-357-523...dodam że w planach jest zwiedzanie bunkrów po czeskiej stronie...decydować się ludziska bo naprawdę warto...LwG |
| Wysłana - 23 kwietnia 2014 o 19:40 |
Dokładnie warto warto, potwierdzam że super miejscówka :)Ja Adaś się pisze na ten termin :)mogę spać na tym dużym stole (żarcik) hehehe :) |
| Wysłana - 23 kwietnia 2014 o 20:52 |
pozytywnie...
|
| Wysłana - 24 kwietnia 2014 o 7:38 |
Turmen mi nie rezerwujcie, pojadę na spontanie z namiotem ew pogadam z właścicielem na miejscu o spaniu w kącie na podłodze chyba że ktoś będzie miał miejsce w 2 osobowym wyru ;) ;) ;)
Zmieniono: 24 kwi 2014, 7:38 |
| Wysłana - 3 maja 2014 o 23:18 |
więc co ludziska z tym wypadem do pisar? kto chętny na 100%? ok 12-15 osób się deklarowało, może zmiana terminu? pytać znajomych, myśleć nad wypadem, dawać znać...ew olać...sami pojedziemy... |