| Wysłana - 3 maja 2012 o 17:00 |
Cześć! Planuję kupno motoru tylko jest mały problem...mam 157cm wzrostu i ważę 50 kg. Czy kawasaki ninja 250 to dobry pomysł na pierwszy motocykl? |
| Wysłana - 3 maja 2012 o 22:16 |
Witam:) Jeśli nie chcesz szpanować i udowadniać jaka jesteś naj...to byłby doskonały wybór na pierwsze moto.Choć osobiście znam kobiety twej postury dające sobie radę z naprawde solidnym "żelaztwem' :)) |
| Wysłana - 4 maja 2012 o 10:51 |
Czy suzuki gs500f nie byłoby lepsze?:] |
| Wysłana - 4 maja 2012 o 11:09 |
suzuki było by lepsze na 100% |
| Wysłana - 4 maja 2012 o 11:53 |
na zlocie kobitka mi pokazywala ze kanape do motorku gs500 przerabiala by motor byl nizszy...i zawsze mozesz obnizyc amortyzatorki ^^ dobrym motorkiem jest jeszcze er-5 ale sie ceni,gpz 500, albo xj 600 diversion w sumie jest z czego wybierac :) |
| Wysłana - 10 czerwca 2012 o 11:14 |
Emi,sam mam suzi 500-tkę i tak jak mówią -lepsza o 100%,ale wybór jest ogromniasty |
| Wysłana - 12 czerwca 2012 o 22:47 |
EMI -nie słuchaj facetow;]Ja mam juz 4 motocykl.Zaczynałam od jamahy virago pozniej byl stary poczciwy HD Sportster,Jamaha dragstar a teraz ....kupiłam kawasaki ninja 250 ;]Dwa lata temu miałam wypadek ,zgubiła mnie pewnosc siebie ;[ wydawało mi sie ze jezdze juz tak dobrze ze kazda prędkosc dozwolona...;[ Jesli to Twoj pierwszy motocykl to kawa 250 jest idealna dla Ciebie.Osiągnie predkosc ktora i tak jest za duza dla kobiety a prowadzi sie płynnie ,jest lekka i ma wygodna pozycje.Dla mnie plus ze jeszcze mało pali;]Ja jezdze 7 lat i przesiadając sie z czopera na sportowy typ motocykla zaczynam tez jak początkujący;]nie ma co kozaczyc jesli pokochasz to naprawde zrozumiesz ze nie wazne na czym ,z kim i gdzie liczy sie zapach powietrza i poczucie wolnosci;]pozdrawiam. |
| Wysłana - 12 czerwca 2012 o 22:48 |
ps.Mam kolezanke ktora na kawie 250 jezdzi juz 4 lata i nie chce za zadne skarby innego motocykla;] |
| Wysłana - 13 czerwca 2012 o 20:27 |
ANIA napisał(a):
EMI -nie słuchaj facetow;]Ja mam juz 4 motocykl.Zaczynałam od jamahy virago pozniej byl stary poczciwy HD Sportster,Jamaha dragstar a teraz ....kupiłam kawasaki ninja 250 ;]Dwa lata temu miałam wypadek ,zgubiła mnie pewnosc siebie ;[ wydawało mi sie ze jezdze juz tak dobrze ze kazda prędkosc dozwolona...;[ Jesli to Twoj pierwszy motocykl to kawa 250 jest idealna dla Ciebie.Osiągnie predkosc ktora i tak jest za duza dla kobiety a prowadzi sie płynnie ,jest lekka i ma wygodna pozycje.Dla mnie plus ze jeszcze mało pali;]Ja jezdze 7 lat i przesiadając sie z czopera na sportowy typ motocykla zaczynam tez jak początkujący;]nie ma co kozaczyc jesli pokochasz to naprawde zrozumiesz ze nie wazne na czym ,z kim i gdzie liczy sie zapach powietrza i poczucie wolnosci;]pozdrawiam.
Słuchaj Facetów:))bo mądrze mówią.Nie słuchaj chłopców bo się wymądrzają:)) |
| Wysłana - 13 czerwca 2012 o 22:25 |
hehe Ok Facetow słuchaj;]ale i tak zacznij od 250 -wystarczy;] |
| Wysłana - 6 lipca 2012 o 7:57 |
I co kupiłaś?
Jeśli jeszcze nic, to szukaj na początek 250-ki!!!
Dalej wszystko potoczy się samo. LwG. |
| Wysłana - 8 lipca 2012 o 14:02 |
a tam wszyscy 250tke polecaja, a ilu z Was tak naprawde zaczynalo od tej pojemnosci? |
| Wysłana - 20 lipca 2012 o 12:14 |
Mi się wydaje że kawa będzie świetnym pomysłem lekka,zwrotna idealna dla kobiety,wymienionej wyżej xj nie polecam dla drobniejszej osoby znaczy się bardzo fajny mopek ale dość ciężki. |
| Wysłana - 2 sierpnia 2012 o 19:54 |
ja mam jedno pytanie zanim cos powiem, jakie sprzęty Ciebie interesują, to podstawa by zacząć cos doradzać bedziemy wiedzieć w czym mamy szukać |
| Wysłana - 5 sierpnia 2012 o 9:47 |
Myslę ze to jest dobry wybor 250 to w sam raz dla początkujących, jeśli niechcesz kozaczyc sama zaczynalam na 250 romecie, w tej chwili jezdze Yamaha dragstar 650 i mam porownanie, wiem na pewno ze to jest motor nie dla początkujących. Szerokiej drogi wiatru we wlosach milych wrazeń, Pozdrawiam Marzena. |
| Śpioch | |
| Wysłana - 5 sierpnia 2012 o 11:56 |
Możesz sobie kupić nawet Intrudera 1800 , byle byś miała w głowie poukładane |
| Wysłana - 6 sierpnia 2012 o 21:54 |
Osobiście polecam jak dla kobiety Honda Shadow VT 500 C fajnie się prowadzi, wygodna po prostu cud miód i orzeszki :) wystarczy mieć w głowie poukładane :)
|
| Wysłana - 23 sierpnia 2012 o 1:20 |
Polecam Yamaha Virago 750, bardzo wygodny, niski i łatwy w opanowaniu |