| Wysłana - 21 stycznia 2012 o 19:50 |
Witam
Jako że jest to forum internetowe to jego bezpieczeństwo może być zagrożone.
Wszystko przez organizacje ACTA
http://www.youtube.com/watch?v=SP8Ttp4-_5U&feature…
Obejrzyjcie filmik a potem wpiszcie w google ACTA w celu uzyskania więcej informacji.
Jeżeli nie nagłośnimy całej sprawy niedługo nie będzie tak wesoło.
Bo dostawcy internetu będą musieli monitorować i kontrolować WSZYSTKO co w internecie robimy, piszemy itp. |
| Wysłana - 21 stycznia 2012 o 20:05 |
tak Marcin właśnie to czytałem ten cholerny eurokołchoz chce nam wmówić co jest dobre dla nas!!! Wychodzi na to że jedynie w USA jest jeszcze jakaś wolność Unia to komuna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Wysłana - 21 stycznia 2012 o 20:10 |
http://www.youtube.com/watch?v=7qcQ95d5G18
Małe porównanie UE do ZSRR i nie powiecie mi że gościu nie ma racji.
Nagłośnijcie całą sprawę bo jest jeszcze szansa na uratowanie internetu.
Im więcej polaków się dowie tym lepiej dla nas. |
| Wysłana - 21 stycznia 2012 o 20:11 |
UE cały czas idzie w złą stronę to się robi zakichany Orwell właśnie!!! |
| Wysłana - 22 stycznia 2012 o 0:52 |
|
| Wysłana - 22 stycznia 2012 o 10:01 |
Wczoraj Annonymous zablokowali polskie strony rządowe:)))))) Jak PL podpisze to porozumienie ACTA to czas się będzie pożegnać z netem, wrócą stare czasy komunikacji międzyludzkiej. |
| Wysłana - 22 stycznia 2012 o 18:12 |
Choć z tego co widzę to może to na dobre wyjdzie bo społeczeństwo się jednoczy w walce z naprawdę ważnym wrogiem :)
Tylko szkoda że Polacy się jednoczą tylko w chwili nadchodzącej tragedii.
Do tego mamy bardzo silnego sojusznika. |
| Wysłana - 23 stycznia 2012 o 10:15 |
To Ja już kupuję papeterię :) |
| Wysłana - 23 stycznia 2012 o 19:57 |
Okazuje się że wystarczy wejść na stronę która łamie prawa własności intelektualnej aby zostać oskarżonym o jej łamanie. Masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Robso n wróci się do starych dobrych czasów spotkań ,nocnych przesiadówek, może znów rodziny będą rodzinami;) |
| Wysłana - 23 stycznia 2012 o 23:43 |
Prawdę powiedziawszy to kiedyś nie było netu i 200 kanałów w TV a człowiek się nie nudził a teraz braknie prądu i dzieciaki nie wiedzą co ze sobą zrobić.Ja ju sam zacząłem im ograniczać kompa i gramy w planszówki ,państwa miasta , karty i takie tam różności. |
| Wysłana - 24 stycznia 2012 o 16:32 |
Dobra ograniczyć dzieciom dla zdrowia to ok
Ale ograniczać wolność słowa i wprowadzać sankcje prawne za nieświadome naruszenie chorych przepisów??
Coś tu nie gra.
Najnowsze info
Grupa Anonymous wykradała ponoć jakieś ważne i obciążające dokumenty na polskich polityków i w razie podpisania ACTA grożą ich udostępnieniem.
Ale znając jak narazie tą grupę i ich możliwości jest to prawda.
W końcu to oni rozwalili system ochronny FBI wart ponad 100mln$ :) |
| Wysłana - 25 stycznia 2012 o 17:23 |
|
| Wysłana - 25 stycznia 2012 o 20:50 |
robi sie całkowicie totalitarnie, za chwile wymyślą, że bez odpowiednich uprawnień nie bedziesz mógł sie na ulicy odzywac |