| Wysłana - 22 lutego 2012 o 15:35 |
Też mi się podoba-taki plan,a bez planu.Wprost żywioł. |
| Wysłana - 23 lutego 2012 o 8:26 |
No zobaczymy jak praca będzie się układała. Może chociaż na jakiś etap udałoby się podłączyć, hehe. :D |
| Wysłana - 24 lutego 2012 o 17:23 |
daktyl napisał(a):
No zobaczymy jak praca będzie się układała. Może chociaż na jakiś etap udałoby się podłączyć, hehe. :D
Byłoby zajefainie.
|
| Wysłana - 24 lutego 2012 o 18:28 |
Troszeczke odbijamy od tematu dlatego postaram sie wypocić nowy temat w niedzielę, gdzie wszyscy będą mogli coś podpowiedzieć, zasugerować, przyłączyć sie do wyprawy (w grupie rażniej:) ) i.t.p.
Ja od siebie chciałbym polecić miejscowość Spała, a bardziej dokładnie to bunkier kolejowy w Konewce 380 metrów! (to nie żart) link do strony
http://www.bunkierkonewka.eu/
Dużo motocykli, fajna atmosfera, dużo fajnych staroci na targowisku w spale (jeżeli akurat jest niedziela "handlowa")
Są tam też grupy rekonstrukcyjne ( kurcze zawiecha muzgu jak to sie prawidłowo nazywa) gdzie można na żywo zobaczyć co się działo w tamtych latach. Trzeba zobaczyć na na ich stronce termin.
Poza tym zawsze w niedziele stoją tam chłopaki z klubu weteranami gdzie za (niepamiętam 12 albo 15 zeta) zrobią z tobą patrol na motocyklu tak jak kiedyś niemcy to robili. Polecam wczuć sie w sytaucje! Zajefajne! Niezapomniane wrażenia! |
| Wysłana - 24 lutego 2012 o 18:29 |
|
| Wysłana - 24 lutego 2012 o 18:36 |
jeśli o mnie chodzi poruszam się w promieniu 200-250 km |
| Wysłana - 24 lutego 2012 o 18:42 |
no niestety lipny ze mnie informatyk i mam problem z wkleieniem zdjęć :(
|
| Wysłana - 24 lutego 2012 o 18:52 |
kolczyk napisał(a):
jeśli o mnie chodzi poruszam się w promieniu 200-250 km
No to zahaczasz o Bałtyk (żarcik).
A poważnie super się jeździ po Szwecji, ze dwa weekendy tam planuje, Stena Line" daje spore rabaty motórzystom. Kupujesz pomysła? Może ktoś jeszcze się przyłączy (nie dotyczy to Wadera).
|
| Wysłana - 24 lutego 2012 o 18:55 |
dzięki,ale kasa ciągle nie zgadza mi sie |
| neymar | |
| Wysłana - 6 marca 2015 o 11:14 |
Mnie zawsze fascynował Dubaj, ale tam na motorze raczej nie zajadę :-)
Tam nowoczesność, przepych i luxus miesza się z tradycją, osiołkami i biednymi beduinami na pustyni.
Wiecie, że nowe Lexusy będą tam patrolować ulice Dubaju.
Masakra, a w ogóle widzieliście już ten nowy model GS F- http://mototarget.pl/news,lexus_gs_f_2015___debiut…?
Robi wrażenie co nie! |
| Wysłana - 7 marca 2015 o 20:45 |
W Konewce byłem miejsce zajefajne do zwiedzenia często tam widać kierowników na 2 00.Z drogi nr 48 na skrzyżowaniu w Spale skręca się koło żubra i po ok.7 km jesteś na miejscu,i tu uwaga początkowo jest asfalt i nie należy się rozpędzać bo później jest kostka i można wylecieć L w G Szczepanek |
| Wysłana - 9 marca 2015 o 9:43 |
|
| Wysłana - 6 listopada 2018 o 7:01 |
Był ktos może na kajakach? |
| Wysłana - 14 listopada 2018 o 21:11 |
Kamil napisał(a):
Był ktos może na kajakach?
Byłem i na kajaki i w kajaku, nawet i pływałem tym sprzętem |
| Wysłana - 1 kwietnia 2019 o 13:43 |
Ja byłem na kajakach. Wiele razy, polecam oprócz nich jeszcze rafting bo wrażenia są o wiele większe ;) Najlepiej jednak jesli wybierzesz się na to z doświadczoną ekipą, która wyjaśni Ci co i jak. Jednak sam pomysł jest zdecydowanie wart rozważenia.
Sam polecam jeszcze Via Ferratę. Niesamowite widoki. A przy odpowiednim przygotowaniu się jest co zupełnie bezpieczne!
Dodano: 8 kwi 2019, 7:26
https:// www.m-canoe.pl/blog/posty/via-ferrata-jaki-sprzet-…-
Poczytajcie sobie o tym rownież jaki sprzet wybrać |