| Wysłana - 18 kwietnia 2011 o 17:47 |
No fakt imprezka fajna ale najwazniejsze, ze tyle maszyn zjechalo. Ja zdjecia dolaczylem ale takie aby obcym czyli nie z Wroclawia ukazac scenerie i ogrom :) miejsca finalowego MotoSerce 2011. Wsciekly bylem na siebie bo kamery zapomnialem. |
| Ra | |
| Wysłana - 18 kwietnia 2011 o 19:00 |
|
| Wysłana - 18 kwietnia 2011 o 19:47 |
|
| Wysłana - 18 kwietnia 2011 o 22:25 |
|
| Wysłana - 18 kwietnia 2011 o 22:31 |
kurde dlaczego u mnie nie ma podświetlonego linku , co jest?
Zmieniono: 18 kwi 2011, 22:32 |
| Ra | |
| Wysłana - 19 kwietnia 2011 o 8:18 |
miałeś mały błąd w adresie :) ale już poprawiłam, zadowolony ;>
|
| Ra | |
| Wysłana - 19 kwietnia 2011 o 8:27 |
Kacperski masz superaszcze focie ..... od dziś będziesz Omko-wskim fotoreporterem hihihihihihi |
| Wysłana - 19 kwietnia 2011 o 15:01 |
Ru wielkie dzięki , ale ta funkcja zostaje nadal twoja boś ty zawsze fotostukasz
|
| Wysłana - 24 kwietnia 2011 o 21:55 |
No i bardzo dobrze!!!!! Nie bedziesz fotoreporterem OMKO - aby Jaguara nie bylo na zadnym, nawet w dalekim ujeciu???!!!! Jaguar tzn dla kobiet milutki ale dla facetow straszny drapieznik!!!! z naciskiem na straszny albo z naciskiem na ... zapomnialem ale to napewno nic milego! :) |
| Ra | |
| Wysłana - 25 kwietnia 2011 o 9:11 |
Kacper, ja mam kiepski sprzęt ..... Jaguar, Kacperski już nie popełni fo pa .... ;) |
| Wysłana - 25 kwietnia 2011 o 17:29 |
jaguar napisał(a):
No i bardzo dobrze!!!!! Nie bedziesz fotoreporterem OMKO - aby Jaguara nie bylo na zadnym, nawet w dalekim ujeciu???!!!! Jaguar tzn dla kobiet milutki ale dla facetow straszny drapieznik!!!! z naciskiem na straszny albo z naciskiem na ... zapomnialem ale to napewno nic milego! :)
łeee nie taki diabeł straszny jak go malują , jaguar i dobrze , bo było by dziwne jak byś dla facetów był milutki hehehehe |
| Miron | |
| Wysłana - 26 kwietnia 2011 o 7:23 |
Kacper280 napisał(a):
jaguar napisał(a):
No i bardzo dobrze!!!!! Nie bedziesz fotoreporterem OMKO - aby Jaguara nie bylo na zadnym, nawet w dalekim ujeciu???!!!! Jaguar tzn dla kobiet milutki ale dla facetow straszny drapieznik!!!! z naciskiem na straszny albo z naciskiem na ... zapomnialem ale to napewno nic milego! :)
łeee nie taki diabeł straszny jak go malują , jaguar i dobrze , bo było by dziwne jak byś dla facetów był milutki hehehehe
Wiesz co Kacper , Ty od razu o pieszczotach , wstydź się ... :))))))))) |