| Ra | |
| Wysłana - 30 kwietnia 2010 o 10:05 |
Czego to ludzie nie wymyślą.....
Na pomysł pochówku na motocyklu wpadła rodzina David Morales Colón zastrzelonego w zeszłym tygodniu.
22 latek jeździł Honda CBR600 F4 Repsol, i musiał to kochać, a jego rodzina akceptować, ponieważ postanowiła wystawić jego ciało w trumnie, ale na jego ukochanym ścigaczu, w pełnym "umundurowaniu", jakby wybierał się na przejażdżkę. Pomysł podsuną dom pogrzebowy, to nie jest jego pierwszy taki "eksperyment".
Kilka lat temu ostatnią wolą zmarłego był pochówek na motocyklu w pozycji pionowej
Żałoba po zmarłej osobie jest kwestią indywidualną, a pojęcie pogrzebu, nie jest takie samo dla wszystkich.
Taki pogrzeb może szokować, ale czy on jest w złym tonie, jeżeli to była ostatnia wola zmarłego?
Zmieniono: 30. kwi 2010, 10:06
Zmieniono: 30. kwi 2010, 10:09 |
| Wysłana - 30 kwietnia 2010 o 21:46 |
tak, tak, widzialem to juz, mnie mi mogli taki pomnik z kamienia zrobic, ale to juz przesada, trupek na moto i jeszcze smierdzi. Ja wychodze z zalozenia, ze moga mnie zakopac nawet pod plotem, mi bedzie wszystko jedno, ale sa granice przyzoitosci |
| Wysłana - 30 kwietnia 2010 o 22:11 |
tak tak dzisiaj jeden zginą bez kwitów na moto odbił się od trzech aut |
| Wysłana - 30 kwietnia 2010 o 22:12 |
ja i tak nie zginę śmiercią naturalną
każdy mi to mówi |
| Wysłana - 1 maja 2010 o 8:57 |
Michal V-R napisał(a):
[cytat Ja wychodze z zalozenia, ze moga mnie zakopac nawet pod plotem, mi bedzie wszystko jedno
i ja sie tu z tobą w 100% zgadzam bo to bez róznicy gdzie i jak , co do tego pomysły to on jest po prostu chory i głupi
Zmieniono: 1. maj 2010, 8:58 |
| Wysłana - 2 maja 2010 o 9:01 |
każdy ma swojego bzika jeden na motocyklu chce być pogrzebany drugi skremowany trzeci jak mumia zabalsamowany |
| Wysłana - 3 maja 2010 o 11:13 |
Jeśli taka była jego wola to rozumiem , ja zostawił bym ukochany motocykl przyjacielowi bo wiem ze trafił by w dobre miejsce. |
| Wysłana - 3 maja 2010 o 14:16 |
Ale nie na cbr, do takich rzeczy to juz bardziej chopper sie nadaje, a nie sport. W koncu wiekszosc na chopperach, to juz mocno starsi ludzie :-P |
| Wysłana - 3 maja 2010 o 15:58 |
Michal V-R napisał(a):
Ale nie na cbr, do takich rzeczy to juz bardziej chopper sie nadaje, a nie sport. W koncu wiekszosc na chopperach, to juz mocno starsi ludzie :-P
Teraz dowaliłeś starszym ludziom xD jak bym był już "mocno starszy" to bym się obraził XD |
| Wysłana - 3 maja 2010 o 18:12 |
hehe, ja nie mowie, ze starszy to od razu do piachu, ale dostojnie :-) |
| Lepodar | |
| Wysłana - 4 maja 2010 o 12:01 |
Jestem ciekawy, czy taki motocykl po wykopaniu nadaje się jeszcze do użytku, czy ktoś wie gdzie jest ten grób, bo szpadel w garażu mam.... :) |
| Ra | |
| Wysłana - 4 maja 2010 o 13:06 |
Lepodar napisał(a):
Jestem ciekawy, czy taki motocykl po wykopaniu nadaje się jeszcze do użytku, czy ktoś wie gdzie jest ten grób, bo szpadel w garażu mam.... :)
hihihihi całkiem niezły pomysł;)
Michal V-R napisał(a):
Ale nie na cbr, do takich rzeczy to juz bardziej chopper sie nadaje, a nie sport. W koncu wiekszosc na chopperach, to juz mocno starsi ludzie :-P
hmmmm z tym "mocno" .... to juz przesadziłeś ;P
|
| Lepodar | |
| Wysłana - 4 maja 2010 o 13:11 |
Właśnie karrwasz..... :P |
| Wysłana - 4 maja 2010 o 19:24 |
Ra nie przesadził, chłopak ma rację :) hehe |
| Wysłana - 4 maja 2010 o 20:10 |
teraz to z tego motocykla nic nie zostanie bo z każdym trzeba będzie się podzielić ja chcę przednie koło |
| Wysłana - 4 maja 2010 o 21:27 |
klepa nie ździwie sie jak go odkopią i wezmą motocykl.... |
| Wysłana - 5 maja 2010 o 7:49 |
to pewne jak w banku ja po koło jadę a reszta niech zabiera co che |
| Ra | |
| Wysłana - 5 maja 2010 o 8:49 |
Junior napisał(a):
Ra nie przesadził, chłopak ma rację :) hehe
ale, ze ja jestem mocno starsza ?? |
| Wysłana - 5 maja 2010 o 17:15 |
nie nie :) ale na ogół jeżdża starsi takimi sprzetami :) |
| Wysłana - 5 maja 2010 o 18:15 |
wszyscy coś będziemy chcieć, a oni nas zrobią w konia i zaleją motocykl betonem . |