| Lepodar | |
| Wysłana - 6 lutego 2010 o 13:24 |
a ja chcę, żeby przy każdym naciśnięciu np. Ctrl+B wyskakiwał obok klawiatury zimny browar (może być Tyski). Sławo, przy dzisiejszej technice moje marzenia chyba nie są zbyt wygórowane?:) |
| Wysłana - 6 lutego 2010 o 15:29 |
siwy napisał(a):
Sławo nabazgraj coś o giełdzie może by my się spotkali przy piwku większom ekipom MK
Ale o której giełdzie i gdzie mam nabazgrać? ;> |
| Wysłana - 6 lutego 2010 o 16:18 |
Wrocław bazar napisz gdzieś żeby jak najwięcej ludu przeczytało może się spotkamy bo to początek sezonu niedługo będzie i myśle że przejedzie trochę ludzi na bazar |
| Wysłana - 6 lutego 2010 o 20:25 |
19 zaczynają się targi w warszawie zapraszamy wszystkich |
| Wysłana - 8 lutego 2010 o 22:25 |
No i koniecznie trzeba dorobić żeby nicki się nie mogły powtarzać, w tej chwili jest czterech Robertów. Żeby nie było ja jako że zarejestrowałem się dzisiaj mogę zmodyfikować swój nick jak tylko będzie taka możliwość.
Zmieniono: 8. lut 2010, 22:29 |
| Wysłana - 9 lutego 2010 o 7:25 |
Siwy,a może u nas na lotnisku:)jak będzie zimno to zwalimy się do mnie na garaż na katandze koło petrochemi(mam dwa grile:)Nieważne gdzie,ważne z kim:) |
| Wysłana - 20 lutego 2010 o 13:27 |
a ja bym proponowal jeszcze jedna gierke :D bardzo by umilila czas w dlugie, jeszcze deszczowo-sniegowe zimowe dni :D |
| Wysłana - 9 marca 2010 o 22:56 |
ten got wampior po lewej stronie kolo loga to czyja siostra?
zaprenumerowales sobie "back to black"? czy do podpiwniczonych klubow zacząłeś chadzac?
i tak dobrze ze nie wilk...
Przniesiono: 12. mar 2010, 7:47 przez: Sławo |
| Natka | |
| Wysłana - 11 marca 2010 o 13:09 |
.
Zmieniono: 22. mar 2010, 13:41 |
| Wysłana - 11 marca 2010 o 13:10 |
Sondę można było by zrobić. Mi też się nie podoba
Przniesiono: 12. mar 2010, 7:48 przez: Sławo |
| Wysłana - 12 marca 2010 o 8:05 |
Robert napisał(a):
No i koniecznie trzeba dorobić żeby nicki się nie mogły powtarzać, w tej chwili jest czterech Robertów. Żeby nie było ja jako że zarejestrowałem się dzisiaj mogę zmodyfikować swój nick jak tylko będzie taka możliwość.
Tutaj nie ma nicków jako takich - po prostu imię lub ksywa. Normalne że mogą się powtarzać, tak jak w życiu, ale przecież wiadomo kto jest kto chociażby po zdjęciu. Poza tym od pewnego czasu w wielu miejscach przy imieniu pojawia się w nawiasie miejscowość, więc nie powinno być z tym problemu.
spider napisał(a):
a ja bym proponowal jeszcze jedna gierke :D bardzo by umilila czas w dlugie, jeszcze deszczowo-sniegowe zimowe dni :D
Ja też bym widział, nawet nie jedną, ale ja nie dam rady choćby czasowo na napisanie kolejnej. Za to jeżeli ktoś się czuje pewnie w javie albo flashu i stworzy coś na poziomie, to chętnie umieszczę to tutaj (oczywiście z podaniem informacji i linka do autora). Szczególnie mile widziana by była jakaś gra dla kilku graczy jednocześnie ;]
natka napisał(a):
Ta wampirzyca jest paskudna, nie wiem, mi jakoś ona nie pasuje :-/
Masz na myśli urodę tej konkretnej czy ogólnie taką grafikę w tym miejscu? Wypowiedzcie się jaki jest wasz stosunek do tej wampirki, a wola większości zadecyduje o dalszych jej losach ;] Jak ktoś chce ją usunąć, niech napisze też czy pozostawić puste miejsce czy wstawić tam coś innego (co?). |
| Ra | |
| Wysłana - 12 marca 2010 o 9:00 |
ufff na moim kompie, nie widzę tej wampirzycy ;)
ale jak pisze się posta i chce dodać obraz w środek, to i tak wskakuje na sam koniec (i trzeba potem kopiować i wklejać w odpowiednie miejsce.
A jak chcę pogrubić czcionkę to funkcja wskakuje pojedynczo również na koniec,
no i trzeba kombinować. |
| Wysłana - 12 marca 2010 o 11:34 |
Wampirzyca do kosza :/ ani to nietematyczne ani ładne ani cholera wie co... |
| Wysłana - 12 marca 2010 o 11:59 |
a czy ta wampirzyca jest dziewica? |
| Ra | |
| Wysłana - 12 marca 2010 o 14:29 |
uważajcie chłopaki, bo to hermafrodyta ;) |
| Wysłana - 12 marca 2010 o 22:45 |
oj, Ty to zawsze musisz nastroj zepsuc |
| Ra | |
| Wysłana - 15 marca 2010 o 8:32 |
Michal V-R napisał(a):
oj, Ty to zawsze musisz nastroj zepsuc
to niekcący ;)
nie sadziłam, ze się zniechęcisz :]
Zmieniono: 15. mar 2010, 9:20 |
| Wysłana - 15 marca 2010 o 18:05 |
Co od niej chcecie, wygląda na dominującą.Ja lubie jak mnie żona bije przypala, drapie przed snem wgryza się krzycze... tylko niewiem co na to sąsiedzi.uśmiechnijcie się jeszcze trochę i na motocykle |
| Wysłana - 16 marca 2010 o 15:08 |
Ra napisał(a):
o niekcący ;)
nie sadziłam, ze się zniechęcisz :]
Bo wampirzycy dziewicy nie widzialem nigdy, ale kiedys widzialem dziewice, ale nie byla wampirem, myslalem ze poszerze kregi znajomych kobiet, a Ty mi taki tekst. Poprostu sie zalamalem i zamknalem w sobie, musze teraz isc do psychologa |
| Wysłana - 17 marca 2010 o 21:04 |
Wg mnie przydatna by była funkcja kiedy po wejściu na profil kogoś, można by było wyszukać posty które napisał na forum. |