| Wysłana - 5 lutego 2017 o 17:22 |
Hej tu Riggs , tak ten sam co dawniej ale minęło parę lat ;) Z ciekawości po trochu z tęsknoty zajrzałem co tu u Was słychać , kto pozostał a kto zniknął ;)
|
| Wysłana - 5 lutego 2017 o 18:23 |
Witaj Riggs, z ciekawostek, to wielu zagląda, ale prawie nikt się nie udziela :(
A co słychać? Ja czekam na kwiecień, bo wtedy mogę wyruszyć pośmigać, a teraz wstrętna zima, której mam już baaaaardzo powyżej uszu!!!
A swoją drogą otworzyłeś fajny wątek :) ....... może jeszcze ktoś zawita ponownie :) |
| Wysłana - 6 lutego 2017 o 16:22 |
Witaj Riggs, gdzie się bracie zaszyłeś na te kilka lat?
Witaj Kosek, ja tęż czekam wiosny i paczki z obudową lusterka, którą zgubiłem w październiku.
|
| Wysłana - 6 lutego 2017 o 17:19 |
To widzę Dudi, że przygotowujesz się powolutku do sezonu. Jak coś, to daj znać, że będziesz w moich okolicach. Temat jest cały czas aktualny, co prawda zmieniłem lokalizację, ale to tylko parę kilometrów od poprzedniej, więc nie powinno mieć znaczenia. Za to przestrzeni mam teraz trochę więcej :) |
| Wysłana - 7 lutego 2017 o 17:10 |
Zważając na swoją kondycje finansową przygotowania muszę zaczynać już w lutym :)
Garaż niestety nie jest ogrzewany więc wszystkie prace muszą czekać na ocieplenie.
|
| Wysłana - 4 kwietnia 2017 o 22:48 |
No to i ja się przywitać ponownie.
Jakoś mi tęskno się zrobiło za Wami |
| Wysłana - 9 kwietnia 2017 o 10:23 |
No Kawa, wreszcie ..... już traciłem nadzieję, dobrze Cię widzieć!!! |
| Wysłana - 20 kwietnia 2017 o 8:19 |
Choć ktoś o człowieku pamieta |
| Wysłana - 20 kwietnia 2017 o 8:28 |
Kostek,
23-go jest mały zlocik w Kostkowie. Nazwa i fakt, że to twoje strony powinny cię zobligowac do przyjazdu. Więc...
|
| Wysłana - 21 kwietnia 2017 o 14:19 |
Kawa700LTD napisał(a):
Kostek,
23-go jest mały zlocik w Kostkowie. Nazwa i fakt, że to twoje strony powinny cię zobligowac do przyjazdu. Więc...
Nazwa .... chm .... nie tak do końca, moje strony - jeszcze do nie dawna tak (od ponad 5 lat już nie), teraz mam zaledwie około 1000 km do tego miejsca. Mimo szczerych chęci nie dam rady, ale dziękuję za zaproszenie :) |
| Wysłana - 21 kwietnia 2017 o 21:18 |
Wiem, wiem, ale gdybyś, kiedyś - to pamiętaj o starych kumplach...
Nie wiesz czemu Kolczyk się nie udziela na forum ? |
| Wysłana - 22 kwietnia 2017 o 8:46 |
(...)
Zmieniono: 23 kwi 2017, 23:09 przez: Sławo |
| Wysłana - 22 kwietnia 2017 o 18:20 |
Ojoj! Chyba musieliście się mocno przytrzeć. Panowie, wiosna!!! Zostawcie spory i na motorrrrrrrry!!!!
:) |
| Wysłana - 22 kwietnia 2017 o 18:22 |
Kolczyk!!! Czemu się nie udzielasz!? Odezwij się przyjacielu!!! |
| Wysłana - 23 kwietnia 2017 o 0:13 |
(...)
Zmieniono: 23 kwi 2017, 23:10 przez: Sławo |
| Wysłana - 23 kwietnia 2017 o 0:23 |
Czy ktoś mi może powiedzieć co się stało z wątkiem "rozmowy w tłoku "? |
| Wysłana - 23 kwietnia 2017 o 9:34 |
Kawa700LTD napisał(a):
Czy ktoś mi może powiedzieć co się stało z wątkiem "rozmowy w tłoku "?
Wygasł śmiercią naturalną, a dokładniej jest uśpiony z powodu braku aktywności. Jeżeli się mylę to Sławo na pewno wyjaśni to dokładnie.
Riggs wspaniałomyślnie powrócił na forum zakładając nowy wątek i też przestał się udzielać, więc pewnie i "witam Was od nowa" po jakimś czasie wygaśnie, no chyba ... że zaczniemy ze sobą rozmawiać i nie koniecznie obrzucać się błotem.
Pozdrawiam Wszystkich i idę pośmigać :) LWG |
| Wysłana - 23 kwietnia 2017 o 10:25 |
No to masz farta z pogodą.
Wczoraj dwóch kolesi śmigneło do Częstochowy na Zlot Gwiaździsty i meldują, że dotarło ok. 200 maszyn. W porównaniu z ubiegłym rokiem, czyli ok. 40 tys. to porażka pogodowa.
LwG. |
| Wysłana - 23 kwietnia 2017 o 15:36 |
Farta, jak farta. Dzisiaj jest zaledwie 6 stopni, ale na szczęście już nie pada. Objechałem okolicę i było zajebiście. Jutro też mam mieć słońce i to przez cały dień, więc polecę sobie do pracy :) i połączę przyjemne z pożytecznym :) |
| Wysłana - 23 kwietnia 2017 o 23:06 |
Jednak "farta"! |