| Wysłana - 14 kwietnia 2010 o 19:40 |
Ja aktualnie inwestuje wraz z teściem w produkcję grzybów,więcej nie powiem,bo nie chcę zapeszać.Chociaż do tej pory pracowałem w róznych miejscach typu budowy,magazyny itp. i też nie było źle. |
| Wysłana - 15 kwietnia 2010 o 14:05 |
Pracuję w sklepie motoryzacyjnym. Sprzedaję częśći do wszystkiego, co jeździ. Pozdrawiam. Marcin |
| Wysłana - 15 kwietnia 2010 o 16:17 |
spike napisał(a):
halucynogenne?
Chciał bym :-D niestety tylko boczniak lub pieczarka.
Zmieniono: 15. kwi 2010, 16:18 |
| Wysłana - 15 kwietnia 2010 o 20:23 |
wy ćpuny
i to z teściem macie miejsce dla mnie |
| Wysłana - 16 kwietnia 2010 o 11:44 |
No właśnie chodzi o to Siwy,że gdyby nie teściu to miałbym więcej ciekawych pomysłów do zrealizowania odnośnie upraw :-D ,a i miejsce dla wspólników by się znalazło :-D A tak pozostaje pracochłonna i wymagająca odpowiednich warunków pieczarka lub boczniak. |
| Wysłana - 16 kwietnia 2010 o 11:57 |
Żagiel napisał(a):
No właśnie chodzi o to Siwy,że gdyby nie teściu to miałbym więcej ciekawych pomysłów do zrealizowania odnośnie upraw :-D ,a i miejsce dla wspólników by się znalazło :-D A tak pozostaje pracochłonna i wymagająca odpowiednich warunków pieczarka lub boczniak.
chyba w ZK ;-) |
| Wysłana - 16 kwietnia 2010 o 12:43 |
No niestety Prezes900RR masz racje z tym ZK :-D Mogło by być różnie,ale z drugiej strony bez ryzyka nie ma nic :-D A tak na poważnie to faktycznie wole to co robie teraz,a pożartować to zawsze można. |
| Wysłana - 28 lipca 2010 o 16:07 |
Technik ekonomista specjalizacja rozliczenia publiczno-prawne - taki wykształcenie
Ratownik Medyczny i kierowca pojazdów uprzywilejowanych w Wojewódzkim Pogotowiu Ratunkowym w Katowicach oraz Strażak-ochotnik w akcjach ratowniczo-gaśniczych w Ochotniczej Straży Pożarnej w Dąbrówce Małej - taka praca i Pasja:):):) |
| Wysłana - 28 lipca 2010 o 22:47 |
A ja nie powiem czym się zajmuję bo to tajemnica wojskowa :))) |
| Wysłana - 28 lipca 2010 o 23:03 |
|
| Wysłana - 29 lipca 2010 o 17:33 |
Operator cięcia laserowego CNC- wycinanie elementów do poduszek powietrznych, praktycznie każda marka nawet porsche, jaguar itd. Do Suzuki też, ale nie do GSX-R'a: ) |
| Wysłana - 5 sierpnia 2010 o 12:15 |
a ja zasuwam w hucie szkła (hałas i upał codziennie) a na "drugą zmianę" u siebie na stolarni robię meble dla motocyklistów właśnie takie przyjemne z pożytecznym |
| Wysłana - 5 sierpnia 2010 o 21:26 |
a ja odbywam staz w warsztacie samochodowym,i z mila checia bym sie przekierowal na jakis warsztat jednosladow!!!!pozdrowka dla wszystkch motorzystow... |
| Bogda | |
| Wysłana - 5 sierpnia 2010 o 22:51 |
Ja jestem kobieta pracująca :))) żadnej pracy się nie boję . Od września będę pracować w przedszkolu :))) |
| Wysłana - 6 sierpnia 2010 o 8:34 |
A ja w sąsiedztwie Bogny,czyli lotnisko w Balicach. |
| Wysłana - 6 sierpnia 2010 o 19:25 |
siema, jestem zolnierzem, a dokladnie to saperem-raz sie myli! |
| Wysłana - 6 sierpnia 2010 o 20:08 |
JaneK siemasz i witaj na zakręconym MK , oczywiście standardowo zapraszamy do tłoków na pogaduchy , |
| Wysłana - 13 września 2010 o 19:15 |
Aktualnie "bezrobotny" :) W sumie to zwolniłem się z jednej pracy i czekam do października na następną - bawię się trochę w HR ;) |
| Wysłana - 13 września 2010 o 21:08 |
Dozór techniczny nad maszynami i urządzeniami w ubojni. :) |
| Lepodar | |
| Wysłana - 28 września 2011 o 12:52 |
Postanowiłem "odświeżyć" wątek. Wielu z nas dołączyło do OMKO, u wielu sytuacja zmieniła się. Zacznę od siebie....
Lepodar napisał:
Pracuję jako inspektor techniczny w jednej z śląskich kopalń...
to co wyżej nie aktualne, jestem szczęśliwym emerytem :) |