| Wysłana - 20 listopada 2012 o 23:36 |
Hej. Idą święta i każdy z nas głowi się co kupić pod choinkę. Również mam ten dylemat. Mam kupić prezent ojcu mojego chłopaka, jest motocyklistą ale z tego co mi wiadomo to wszystko ma. Prezenty typu paliwo odpadają bo mój chłopak ze swoją rodziną żyje za granica i tam o to martwić sie nie muszą. Zalezy mi na czymś niedrogim i w miarę lekkim bo w samolocie mam ograniczoną wagę bagażu ;p
P.s koszulki odpadają bo wiem, ze już ktoś inny mnie wyprzedził, breloczki ma a naklejkami okleja jedynie drzwi garażu... |
| Wysłana - 21 listopada 2012 o 9:22 |
Witam.
Powiedz mi jakim motorem (sport,chopper)jeździ twój przyszły teściu,może to nam ułatwi wybór.
Do jakie kwoty,pozdrawiam. |
| Wysłana - 21 listopada 2012 o 14:37 |
Hayabusa k8 |
| Wysłana - 22 listopada 2012 o 9:15 |
Powiem Ci że trudny temat.
Jak na razie to wpada mi do głowy tylko smar do łańcucha,na pewno się przyda.
Może ktoś ma inny lepszy pomysł. |
| Wysłana - 22 listopada 2012 o 17:42 |
Może model tej jego hajki w małej skali (o ile jeszcze nie ma) |
| Wysłana - 27 listopada 2012 o 19:41 |
07 żytniej i życzenia u mnie się sprawdza,tylko nie pij po drodze |
| Wysłana - 29 listopada 2012 o 21:25 |
Kawa Kup mu butelke w kształcie motocykla i zalej ja spirytem hehehehhehe |
| Wysłana - 31 stycznia 2014 o 13:54 |
|
| Wysłana - 19 marca 2014 o 13:59 |
Ciekawe co dostał na te święta, teraz na zajączka można na prezent kupić W40 |
| Wysłana - 19 marca 2014 o 23:40 |
Witaj Kawa:) jak to możliwe że nie wiesz co lubi teściu??Moje synowe wiedziały to już zanim w ogóle nimi zostały. Proponuję więc zaprzyjaźnić się z teściem...niby stary ale na pewno może być użyteczny:)
|
| Wysłana - 16 października 2015 o 15:17 |
Na tegoroczne święta kupuję rodzinie książki, będą zachwyceni, jak myslicie :))) |
| Wysłana - 31 stycznia 2016 o 19:25 |
I co? Byli zachwyceni? Ja nie czytam książek, więc taki prezent byłby dla mnie karą. |
| Wysłana - 24 lutego 2016 o 22:00 |
Najpierw warto się więc dowiedzieć, co dana osoba lubi, a czego nie. |
| Wysłana - 30 czerwca 2016 o 23:11 |
Ja tam mam sposób. Pytam się co kto chce :) |
| Wysłana - 2 lipca 2016 o 15:04 |
Książki o tematyce motocyklowej - czemu nie ;) |
| Wysłana - 5 września 2016 o 13:52 |
książki jak najbardziej, np. w formie albumu |
| Wysłana - 25 października 2018 o 12:31 |
Jeśli chodzi o prezent dla mojej kobiety to kupowałem jej
kosmetyki
biżuterię
kwiaty
cze koladki (aczkolwiek aktualnie tego unikam z uwagi na to,ze jest na diecie i taki prezent mogłaby niekorzystnie potraktować....)
Za to jeśli chodzi o prezenty dla mężczyzn, to jestem zdania,ze najlepsze są praktyczne prezenty. lepiej jest dac sobie spokój z jakimiś głupotami w stylu figurek czy innych bzdetów, które zalegaja jedynie na półkach ale sprezentować coś co rzeczywiście się przyda. Ostatnio bratu podarowałem neseser.
Dodano: 6 lis 2018, 7:01
http://www.polskibiznes.info/plecak-biznesowy-czy-… |
| Wysłana - 12 marca 2019 o 7:49 |
No fajna opcja o ile oczywiście masz duze fundusze. I w sumie to nie wiadomo co drugiej osobie kupić. Sam stawiam zwykle na bezpieczniejsze prezenty takie jak kwiaty czy włąsnoręcznie przyrządzona kolacja ( lubię gotować dla swojej kobiety i pochwalę się, że całkiem dobrze mi to jedzenie nawet wychodzi).
Ostatnio również postanowiłem jej sprezentować coś oryginalnego oraz zaprojektowałem dla niej kubeczek napisem, Groszowe sprawy ale była zadowolona :)
Dodano: 26 mar 2019, 10:17
Na tej stronie https:// www.megakoszulki.pl |